- רוכב אופנוע נפצע קשה בתאונה בעפולה
- דובר צה"ל הדי זילברמן: עושים הכל למנוע נשק גרעיני במזרח התיכון
- דיווח בארצות הברית: ברני מיידוף שהורשע בהונאת הפונזי הגדולה בה...
- הולכת רגל נהרגה מפגיעת רכב בירושלים
- הורים שכולים לרה״מ נתניהו: ״גאים בך, אתה לתפארת מדינת ישראל״ |...
- היועמ״ש: לא ניתן למנוע הטלת המנדט על נתניהו, יכול להרכיב הממשל...
- חיילי צה״ל ומפקדיו פקדו את קברי חללי צה״ל בבתי העלמין ובחלקות ...
- גננת נעצרה בחשד להתעללות בפעוטון באשקלון
- נתניהו בטקס הממלכתי: "בנפול אחי, ההלם היה כה גדול, שאיבדתי כלי...
- בן 60 נמצא מחוסר הכרה בבניין מגורים בבאר שבע - מותו נקבע במקום

יוזמת השלום | ראש העיר נשר ביקש ממנהלי בתי הספר לקיים שיעור על ההסכמים ההיסטוריים
בעקבות חתימת ההסכם ההיסטורי עם איחוד האמירויות ובחריין, ראש העיר נשר, רועי לוי, שיגר מכתב למנהלי בתי הספר בעיר בבקשה להעביר שיעור חינוכי בנושא כינון היחסים ההיסטורי והמשמעויות החשובות שלו עבור ישראל.
במכתב הדגיש ראש העיר כי מערכת החינוך בנשר מעלה על נס את נושא הסבלנות, החתירה לשלום התמידית שמאפיינת את העם היהודי ואת מדינת ישראל. התלמידים יחד עם מוריהם מקדישים זמן רב ללמידה של הסכמי שלום מכוננים בהיסטוריה הישראלית.
לוי כתב למנהלים: ״היום בשעה 19:00 בשעון ישראל, ייחתמו שני הסכמי שלום היסטוריים עם איחוד האמירויות ועם בחריין… יהיה זה נכון לעצור בימים אלו את הלמידה השוטפת בבתי הספר ולקיים שיעור על הסכם השלום ברבדיו השונים והשפעתו על מדינת ישראל״.
בסוף דבריו ביקש ראש העיר להודות לכנסת ישראל, לממשלת ישראל ולעומד בראשה על החתירה המתמדת לשלום ולהפיכת הפסוק ״לא ישא גוי אל גוי חרב ולא ילמדו עוד מלחמה״ למציאות עבור ילדי ישראל.