- שבת שלום עם ישראל היקר!
- ״מי שברך״ מרגש לראש הממשלה נתניהו ותקיעה בשופר | צפו
- בליכוד מעלים הילוך לקראת הבחירות: רה"מ יבקר בכ-30 יישובים בשבו...
- ח"כ מנסור עבאס הותקף על ידי מפגינים וגורש מההפגנה באום אל פאחם
- ערבים יורים זיקוקים ומשליכים אבנים לעבר שוטרים בהפגנה באום אל ...
- איראן טוענת: סיכלנו חטיפת מטוס נוסעים
- רה"מ נתניהו בכנס בנתניה: "אם נביא את הליכודניקים מהבתים - ננצח...
- ״חפ״ק ברק״ מסכמים קו בחטמ״ר שומרון: "החודשים האחרונים היו אינט...
- הרמטכ"ל כוכבי נפגש עם רמטכ"ל צבא צרפת - דנו בהמשך שיתופי הפעול...
- צרפת: אדם חמוש בסכין נעצר לאחר שניסה לתקוף קונים יהודים במרכול...

פריימריז לראשות יש עתיד או פירוק המפלגה | עופר שלח קורא תיגר על לפיד: "יש עתיד לא רשומה עליו בטאבו"
עופר שלח קורא ליאיר לפיד לקיים פריימריז במפלגת יש עתיד ולהתמודד מולו על תפקיד היו"ר. לראשונה מאז הקים יאיר לפיד את מפלגת יש עתיד אי שם ב-2012 עולה דרישה לקיים פריימריז לראשות המפלגה, בה כידוע, מעולם לא התקיימו בחירות דמוקרטיות לא לתפקיד היו"ר ולא לרשימת המועמדים לכנסת.
ח"כ עופר שלח התראיין הערב במספר כלי תקשורת במה שנראה כמו תחילת מסע הבחירות שלו לראשות יש עתיד. לפיד אמר מוקדם יותר הערב (רביעי) כי ישקול את דרישת שלח לקיום פריימריז במפלגה אך ייתכן שהדרישה לפריימריז תוביל לפירוק יש עתיד ולהקמת מפלגה חדשה בראשות שלח.
עופר שלח: “בימים האחרונים הצגתי ליאיר לפיד את הצורך הדחוף בחידוש פניה של יש עתיד, עוד לפני הבחירות הבאות, זה חייב להתחיל מבחירות מקדימות מיידיות ופתוחות לתפקיד יו”ר המפלגה. אני אתמודד, ואשמח אם יהיו אחרים. בלי זה, לא נהיה אלטרנטיבה ולא ננצח”.