- מותו של הנער אוהביה סנדק: המחאות יתחדשו מחר ויתקיימו בעשרות מו...
- מחליף את מייק פומפאו: מונה מ"מ זמני למזכיר המדינה האמריקאי
- ליגת האלופות של פיב"א: 71:89 להפועל חולון בחוץ על שולה - העפיל...
- ראש העיר חריש החליט על פתיחת מרכולים בשבת - התושבים זועמים
- חשבון הטוויטר של שגרירות ארה"ב בישראל שונה ל"שגרירות ארה"ב ביש...
- מנדלבליט לשר האוצר: לנהוג איפוק וריסון בגיבוש תוכניות סיוע למש...
- השר אדלשטיין: "מאבק ההתיישבות הצעירה עיקש וצודק"
- רגע לפני השבעת ביידן: טראמפ חתם על עסקה למכירת 50 מטוסי F-35 ל...
- המערכת החורפית | עלייה משמעותית של מפלס הכינרת וגם: איפה ירדו ...
- רה"מ נתניהו לביידן: "מצפה לעבוד איתך כדי לחזק עוד יותר את הברי...

שרה נתניהו: "מרגישה שעברתי הטרדה מינית – והתקשורת לא זועקת"
רעיית ראש הממשלה בנימין נתניהו, שרה נתניהו, אמרה היום (רביעי) כי היא חשה שחוותה הטרדה מינית, בעוד שהתקשורת אינה זועמת על כך. דבריה של הגב' נתניהו הינם בהתייחסות למיצגים שהונפו לאחרונה במחאות בבלפור, בהם הועברו מסרים מיניים ואלימים כנגדה.
הגב' נתניהו הוסיפה: "הרגשתי שהוטרדתי מינית. מלבד המיצג של הבלונים, היה גם פוסט מזעזע שקרא לאנוס אותי, במילים כל כך נמוכות. אף אחד לא ראה את הפוסט הזה שנה וחצי. הראו לי אותו ביום שני בבוקר, לפני שהלכתי לעבודה. אני לא יודעת איך הצלחתי להתרכז בעבודה. לא יכול להיות שזה היה שם שנה וחצי, זה פייק ניוז. לדעתי זה משהו חדש.
הגינוי למה שעשו לי צריך לבוא מכל הנשים ומכל חלקי המפה. אני רואה את הגינוי של נשות הליכוד, אבל הייתי מצפה שחברות הכנסת המצקצקות על זכויות נשים כמו מרב מיכאלי ותמר זנדברג גם ישמיעו קול. גם לא שמעתי את גנת מגנה או את אשכנזי.
אני לא מאחלת לאף אחד מערוצי הטלוויזיה שכל כך מגבים את ההפגנות לראות מה כותבים עליי ועל ילדיי. כשכותבים איך יחתכו לילדים שלי איברים או שהוא ישתין לבן שלי על הפה ואז יהרוג אותו. אנחנו בסופו של דבר בני אדם, אנחנו ראויים לכבוד. זכות ההפגנה כן, אבל לא זכות הביזוי".
בתגובה לראיון בו אמרה רעיית רה"מ את הדברים, השיבה שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, מירי רגב: "שומעת את הראיון עם רעיית ראש הממשלה – הגב' שרה נתניהו וחושבת לעצמי, כמה עוצמה ואמונה יש באישה הזו שנושאת על כתפיה עשרות שנים של רדיפה ושנאה ועומדת בגאון בשם הימין כולו. חזקי ואמצי שרה היקרה".
ארגון ויצו: "ויצו מגנה כל גילוי אלימות ותוקפנות הן במרחב הציבורי והן במרחב האישי וקוראת לציבור כולו להסיר מכל שיח ציבורי באשר הוא, מסרים אלימים ומיניים שאינם מכבדים ואינם משקפים את ערכי החברה.
זו הזדמנות לקרוא לציבור ולקברניטי המדינה להצטרף למאבקנו למיגור תופעת האלימות והאלימות המינית כלפי נשים וגברים כאחד ולפעול יחד ליישום התכניות הלאומיות בנושא שממתינות לקידום הממשלה".