- נחירות ודום נשימה בשינה – למה זה נגרם ומה הסיכונים?
- איך שימוש והטמעת ERP בארגון יהפוך את הארגון לפרודוקטיבי יותר?
- איך מוצאים מאמן כושר אישי? מדריך מקוצר לפניכם
- מרפאת שיניים בירושלים- כל הטיפול במקום אחד
- פריצת דלתות מהירה
- תיקון פלאפון עד הבית
- צפו | כך חוגגים ט״ו בשבט במלון הקורונה
- ליגת העל: 1:2 דרמטי למכבי ת״א במשחק העונה על מכבי חיפה - צימקה...
- פנייה למפכ"ל המשטרה: השהה מפעילות את השוטרים החשודים בפרשת אהו...
- הטרור בארצנו: בקת"ב הושלך לעבר אוטובוס סמוך לחווארה

ח"כ קלנר על הסתדרות המורים: "אבלום את ההתנהלות הבריונית באמצעות חקיקה"
שלושה שבועות לפתיחת שנת הלימודים – הסתדרות המורים הכריזה הבוקר (רביעי) על שלושה סכסוכי עבודה בנושאים: עובדי הוראה בסיכון, תנאי פנסיה, וימי מחלה.
יפה בן דוד, מזכ"לית הסתדרות המורים: "כולם רוצים ששנת הלימודים תיפתח כסדרה. אבל בשביל שזה יקרה צריך לפתור את הבעיות. אני בהתדיינות שנה שלמה, הגיע הרגע שצריך לחתוך, אבל כמו שאנחנו מכירים את הדברים במדינה שלנו, רק ברגע האחרון ייסגרו דברים. הפתרון קיים והאוצר גורר רגליים שוב".
ח"כ אריאל קלנר, חבר וועדת החינוך בכנסת, מסר בתגובה: "חייבים לעצור את ההפקרות! הצעת החוק שלי להגבלת זכות השביתה בתקופת הקורונה היא צו השעה. אנו בעיצומו של משבר כלכלי ובריאותי חמור, הורים רבים מנסים לחזור למעגל העבודה ואילו הסתדרות המורים ממשיכה להלך עלינו אימים בצורה ביריונית וחסרת אחריות.
בימים אלו, הציבור זקוק לוודאות על מנת שיוכלו לתכנן את צעדיהם ולהתרומם מהמשבר הכלכלי בו הם נתונים. שביתות במערכת החינוך גורמות לנזק כלכלי עצום. אי אפשר לבנות על אחריות מצד הסתדרות המורים. הדרך היחידה לבלום את ההתנהלות הביריונית הזו היא באמצעות חקיקה!"