- עורך דין שמואל גרנאי על העברת דירה ללא תמורה
- הממשלה אישרה במשאל טלפוני את תקנות הסגר הלילי
- "האולפן הפתוח" 24.02 | צפו
- בעקבות פציעת הלוחם: הוחלט על עצור בטיחות לכלל יחידות היבשה
- הקורונה בארצנו: 3,084 נדבקים אובחנו מחצות, 785 חולים במצב קשה
- גמליאל: "לזפת הזאת יש כתובת ויש לה גורם אחראי. אנו בעיצומה של ...
- ליגת העל: 0:1 לבית"ר ירושלים בחוץ מול מכבי פ"ת, 0:1 לבני יהודה...
- משרד הבריאות החליט: אין לשווק דגים מהים התיכון עד להודעה חדשה
- דובר משרד החוץ של איראן: ''נתניהו מנסה ליצור איראנופוביה''
- מטפסים עד הקצה בשביל לשמור על גבול לבנון | סמ״ר סוקולוב: ״האחר...
העם הוא הריבון | צפו בהפגנת התמיכה ברה"מ מול מעונו בירושלים
מפגיני ימין רבים הגיעו הערב (חמישי) להפגנת תמיכה בראש הממשלה בנימין נתניהו, מול מעונו בירושלים. מול הפגנת התמיכה בה מונפים דגלי ישראל רבים, מתקיימת במקביל הפגנת השמאל הקבועה, בה נצפו דגלים אדומים ברובם.
בין שתי ההפגנות הקימה המשטרה אזור חיץ המרחיק אותן זו מזו כמה עשרות מטרים. לאור האלימות המתקיימת בימים האחרונים בהפגנות השמאל במקום, הזהיר הערב מראש מ"מ מפכ"ל המשטרה: "תפקידנו לאפשר את חופש המחאה לכל אזרח באשר הוא בהתאם להוראות החוק. מחובתנו לפעול למימוש זכויותיו האזרחיות של כל אזרח מכל קצוות קשת של החברה בישראל וכך אנו עושים מזה תקופה ממשוכת, כמעט מדי יום.
מנגד שלום הציבור ובטחונו עומדים מעל לכל, לכן לא נאפשר אלימות, ונדליזם או פגיעה בשוטרים ואזרחים. אני קורא למפגינים לשמור על המחאה נקייה מאלימות והפרות סדר, להישמע להוראות השוטרים ולא לתת למחאה להידרדר למפגן אלימות והפרת חוק". מיד לאחר הצהרתו, נעצרו חמישה מפרי סדר ע"י כוחות המשטרה.

0404

0404

0404