
פורסמה תמונת הערבי החשוד בתקיפה מינית של בת 12 בכנרת - המשטרה מבקשת מידע נוסף
משטרת ישראל פרסמה את תמונתו של מוחמד שלבי בן 28 המתגורר בכפר איכסאל וזאת בקריאה לציבור לדווח על מקרי תקיפה נוספים שבהם ייתכן והיה מעורב.
שלבי, נעצר בחשד שתקף מינית ילדה שישנה עם אחותה באוהל במהלך טיול משפחתי בכנרת.
מהמשטרה נמסר: ״לפנות בוקר של יום שבת (11/7/20) התקבלה הודעה על חשד לתקיפה מינית בילדה בת 12 בזמן שישנה עם אחותה באוהל נפרד מהוריה באחד מחופי הכנרת.
עם קבלת ההודעה חוקרי משטרת ישראל הוזנקו לזירה אספו ממצאים מהמקום ובתום חקירה אינטנסיבית ביום שלישי בשעות הערב (14/7/20) נעצר חשוד בן 28 תושב איכסאל.
בהתאם לבקשת המשטרה ולאור הראיות שנאספו במהלך חקירת המשטרה בית המשפט האריך את מעצרו של החשוד בשבוע ימים ועד ליום 21/7/20 והיום בית המשפט המחוזי בנצרת התיר לפרסם את זהותו – מוחמד שלבי בן 28 תושב איכסאל״.
משטרת ישראל / תחנת טבריה מבקשת את עזרת הציבור לצורך איתור מתלוננות נוספות. כל היודע דבר על מקרים נוספים או יכול לסייע במידע נוסף מתבקש להתקשר למשטרת טבריה בטלפון 046278444 או 046278406 או למוקדי 100 בכל תחנות המשטרה ברחבי הארץ.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
