- האם מותר להקליט שיחה – דברים שכדאי לדעת
- ביקור היסטורי: משלחת ישראלית רשמית בסודאן - בראשות השר אלי כהן
- השנאה משפריצה מהמכתזית המשטרתית היישר למרפסת הבית החרדי | צפו
- בתום הפגישה עם רה"מ: משרד הבריאות המליץ להאריך את הסגר בשבוע
- ליגת העל: 0:1 להפועל ב"ש בטרנר מול הפועל חדרה - העפילה למקום ה...
- השר כ"ץ דורש: פתיחה מלאה של המשק בתום הסגר
- בן 12 נפצע קל מדקירת סכין בקטטה שהתרחשה בין קטינים בעפולה
- צעיר נפגע מרכב בבאר שבע – מצבו בינוני
- רה"מ שוחח עם ראשי הקואליציה ודרש להעביר את חוק הקנסות במיידי ב...
- קביעת בג"ץ: שוטר לא יוכל לבקש הצגת תעודת זהות ללא סיבה

כשציונות ונדל"ן נפגשים: החממה החיפאית לדיור מרחיבה את הפעילות למען העולים מצרפת
בברכת ההסתדרות הציונית העולמית, החממה החיפאית לדיור בשיתוף פירמת עורכי הדין M.M.G & Co מרחיבים את הפעילות למען העולים הצרפתים.
ארגון החממה החיפאית לדיור הינו ארגון שמעניק שירות ללא עלות וללא כל התחייבות לתושבי חיפה בכל הקשור לנדל"ן.
השבוע הושק בחיפה מוקד חדש לפניות עולים מצרפת בתחומי הדיור והנדל"ן בשפה הצרפתית, המוקד יעניק שירות לתושבי העיר חיפה, ללא עלות וללא התחייבות בהמשך לשאר האוכלוסיות שהחממה מסייעת בהצלחה רבה.
עד עכשיו הצליחה החממה החיפאית לדיור לעזור ולסייע לחיפאים בעשרות מקרים ובתחומים רבים, הסיוע ניתן על ידי צוות מומחי החממה ולאור בקשות חוזרות ונשנות של תושבים בחיפה, בארבע שנים שחלפו עלו מצרפת לחיפה כ-1000 עולים חדשים, אשר זקוקים לעזרה, על כן החממה החיפאית לדיור בשיתוף פירמת עורכי הדין M.M.G & Co הרחיבו את הפעילות גם לשפה הצרפתית.
עו"ד אוריאן שלמה, מפירמת עורכי הדין M.M.G & Co, תפעיל את מוקד הפניות בצרפתית של החממה החיפאית לדיור. עו"ד אוריאן בעצמה עשתה עלייה לישראל מצרפת בשנת 2007 וכיום היא עוסקת בתחום הנדל"ן.
עו"ד אוריאן: "זיהיתי ביחד עם צוות החממה החיפאית לדיור את הצורך הגדול שמגיע מהשטח לאוזן קשבת דוברת צרפתית, לצערנו קיימים מקרים קשים של ניצול, רמאות ועוד וכאן אני כעולה חדשה לשעבר יכולה ורוצה לתת להם מענה".
מ״מ יו״ר ההסתדרות הציונית העולמית, יעקב חגואל: "אני מברך מאוד כל היוזמה החשובה, הקהילה היהודית בצרפת היא קהילה ציונית מאוד וככול שירבו יוזמות כגון אלה כך יעלו יותר יהודים לישראל ובכך נחזק את מדינת ישראל. מעולה לעולה כוחנו עולה״.