آخر الأخبار
- כתב אישום יוגש נגד שלושה ערבים ממזרח ירושלים בגין תקיפת מתפללי...
- קורונה בצה"ל: 453 חיוביים לקורונה, אחד במצב קשה
- מתחזקות הראיות כי מקור הנפט שזיהם את חופי ישראל הגיע מאיראן
- בימין מברכים על דחיית העתירה | בן גביר: "הנגשת מערת המכפלה מטב...
- נקבע מותם של שלושה ילדים מחורה שנפגעו משאיפת עשן
- המאבק הצליח: ביהמ"ש המחוזי דחה העתירה ומערת המכפלה תונגש לבעלי...
- משרד הבריאות: 4,143 מאומתים לקורונה ביממה האחרונה, ירידה במספר...
- מסרבים להתחייב לשבת עם הליכוד, מסרבים לדבר על מנדלבליט | הראיו...
- ערבים תקפו וחטפו נשקו של לוחם קומנדו במהלך ניווט ליד שפרעם
- שר הבריאות: "נגבש תכנית לאומית להתמודדות עם ההשמנה בישראל"

עקב תלונות החיילים: צה"ל ממשיך בביקורות הפתע במטבחי הבסיסים
בהמשך לביקורת המטכ"לית בנושא המזון שהוצגה לרמטכ"ל ולסגנו, קיים הבוקר (שלישי) סגן הרמטכ"ל, אלוף אייל זמיר, ביקורת פתע במטבח של גדוד "צפע" 202 של חטיבת הצנחנים במוצב נחל עוז שבגבול עזה.
בביקור הפתע בדק סגן הרמטכ"ל את מגוון ואיכות המזון המוגש ללוחמים ואת ניקיון המטבח וחדר האוכל. במסגרת הביקורת, העלו מפקדי הגדוד פערים כגון תוספת מנות חלבון, ומענה טוב יותר לאספקת המזון לכוחות המבצעים פעילות מבצעית.
סגן הרמטכ"ל הדגיש את חשיבות מעורבות המפקדים בטיפול בפרט, ובכלל זאת באיכות המזון. עוד הוסיף אלוף זמיר כי איכות המזון משפיעה על מוטיבציית החיילים ביחידה. סגן הרמטכ"ל ציין כי ביקורות הפתע בנושא איכות המזון והטיפול בפרט יימשכו וכי הוא ימשיך לעסוק בכך באופן אישי.

דובר צה"ל
מבזקיםלכל המבזקים
אתר 0404 מכבד את זכויות היוצרים ועושה מאמצים לאיתור בעלי הזכויות ביצירות הכלולות בכתבות. אם זיהית יצירה שאתה בעל הזכויות בה ואתה מעוניין להסירה מהכתבה, אנא פנה אלינו למייל: [email protected]