- ניצול הלינץ משחזר: "ניסו לרצוח אותנו, המון ערבי תקף אותנו - ני...
- ח"כ מאי גולן: "ימינה, שמאלה, קדימה: התיעוב לרה״מ מעביר אותם על...
- ערבים תקפו יהודים באבנים וגז מדמיע בשער שכם - יהודי אחד נפצע
- ישיבת הוועדה המסדרת הסתיימה ללא הסכמות
- 78:85 לגלבוע/גליל מול מכבי ת"א, חולון גברה על הפועל ירושלים
- אחרי פייזר: ישראל חתמה על הסכם לרכש מיליוני חיסונים נוספים גם ...
- רוכב אופנוע נהרג ואחד נוסף נפצע קשה בתאונה בכביש 44 סמוך לכניס...
- הולך רגל כבן 30 נדרס למוות בכביש 40 סמוך לשעריה
- מיקי זוהר: "מבינים שאנחנו בדרך לאופוזיציה - נתניהו יעמוד בראשה...
- "האולפן הפתוח" עם בועז גולן 19.4.21 | צפו

משרד החינוך הודיע רשמית: אלה התאריכים שבהם תסתיים שנת הלימודים
שר החינוך יואב גלנט הודיע היום (ראשון) כי שנת הלימודים הנוכחית (תש"ף) תסתיים באופן רשמי במהלך חודש יולי, בהתאם לשכבות הגיל. במשרד החינוך ציינו כי ההחלטה התקבלה בשיתוף ובהסכמה בין משרדי החינוך והאוצר ובהסכמה עם השלטון המקומי.
על פי הודעת ממשרד החינוך, הלימודים בגני הילדים ובבתי הספר היסודיים (מגן ועד כיתה ו'), יסתיימו ב-13 ביולי. יחד עם זאת, ילדי הגנים ותלמידי כיתות א'-ד' ימשיכו את לימודיהם במסגרת של "בתי הספר של החופש הגדול" – מסגרת שתחל את פעילותה ב-14 ביולי, ותסתיים ב-6 לאוגוסט.
חטיבות הביניים (כיתות ז'-י') יסיימו את לימודיהם ב-1 ביולי. תלמידי התיכונים (כיתות י"א-י"ב), ימשיכו בהכנות לקראת בחינות הבגרות שיפתחו ב-22 ביוני ושיסתיימו ב-27 ליולי.
במערכת החינוך מתכוננים לאפשרות ששנת הלימודים הבאה תיפתח בצל גל שני של קורונה, ושהלימודים יחודשו באמצעות למידה מרחוק. במשרד החינוך הדגישו כי השר גלנט הודיע זה מכבר כי במסגרת הסיכום שלו עם הממונה על השכר באוצר ועם אגף התקציבים באוצר, שעת למידה מרחוק תהא שוות ערך כספית ולימודית ללמידה פיזית בכיתה.
השר גלנט התייחס לדברים ואמר: "אם ארגון המורים יתמיד בהתנגדותו יינקטו צעדים לאכוף את ההחלטה – נשתמש בכלים שלרשותנו".