- צפו בתיעוד - היכה בפניה של הנוסעת וניסה לדקור נהג: כתב אישום נ...
- החמרה במצבו של איציק סעידיאן: נשקפת סכנה מיידית לחייו
- גבר נפצע באורח קשה מפגיעת רכב בירושלים
- נתניהו: "לראשונה שיעור האבטלה החודשי ירד מתחת ל-10% - בזכות מי...
- משבר במגעים בין הליכוד לבנט: "בנט דוהר לממשלת שמאל"
- כשמגיע, מגיע: יש על מי לסמוך!
- בן 17 נפצע בינוני בתאונה בין אופניים חשמליים וקורקינט
- נעצרה כנופיית גנבי רכב מהרשות שפעלה באזור המרכז
- מפקד מג"ב איו"ש הנכנס, תנ"צ ג'יהאד חסן: "מקבל על עצמי את הזכות...
- רוכב אופנוע נפצע קשה מפגיעת רכב בתל אביב

משרד החינוך: לא יהיו נשפי סיום, רק מסיבות כיתה ללא הורים
עקב גל ההתפשטות האחרון של מחלת הקורונה בקרב תלמידים במסגרות החינוך השונות, הופץ הערב (מוצ"ש) חוזר מנכ"ל המפרט הנחיות למסיבות סיום השנה הקרובה.
מסיבות ונשפי הסיום יבוטלו, ובמקום זאת, יתקיימו מסיבות כיתתיות ומסיבות בגני הילדים ללא הורים. ניתן לשתף את ההורים באופן מקוון בלבד, ומס' התלמידים במסיבה יהיה בהתאם לכיתה ולגן האורגני.
עפ"י המתווה, מורה או גננת יוכלו לדבר באירוע הסיום ללא מסכה, תוך הקפדה על מרחק של שני מטרים מהתלמידים. אם יש הכרח לעבור בין התלמידים, המורה והגננת יעטו מסכה. באירוע שיתקיים בשטח פתוח, מותר להכיל 50 איש לכל היותר.
ניתן להזמין גורמי חוץ כמו צלם ובמאי, בהתאם למגבלות משרד הבריאות. ההנחיות מתייחסות גם לאירועי סיום של צוותי המורים, וגם אלו הוגבלו ל-50 אנשי צוות לכל היותר, תוך שמירה על מרחק של שני מטרים.
עוד קובע המתווה כי אין לקיים ימי הורים ואסיפות הורים, אך מותר לזמן הורה באופן פרטני ומדורג.