- ברזיל: 1,192 בני אדם מתו מקורונה ביממה האחרונה
- דיווח בארה"ב: טראמפ שוקל להקים מפלגה חדשה - דן על כך עם מקורבי...
- שר ההגנה המיועד של ביידן: "איראן היא איום במזרח התיכון"
- בוקר טוב עם ישראל היקר | תחזית מזג האוויר: גשום לפרקים, יהיה ק...
- חגית משה: "האחריות שלי החל ממחר היא לאחד את הציונות הדתית כולה...
- מיקרופון גיימינג – מאפיינים עיקריים
- לוקיישנים מתפתחים ומומלצים לרכישת דירה במרכז
- חברת הובלות מומלצת: היכן מתחילים? איך מחפשים? כל מה שחשוב שנכי...
- טראמפ: "גאה במה שהשגנו, מיטב איחולינו לממשל החדש"
- מכה תדמיתית לנפתלי בנט - הציונות הדתית הדיחה את האיש שלו מ״הבי...

עו"ד כהן: "בכירים במשטרה השמיעו איום על רה"מ – היום מימשו אותו בחקירה בתיק תפור נגד רעייתו"
משטרת ישראל הודיעה הערב (ראשון) כי ביחידה הארצית לחקירות הונאה בלהב 433, מתנהלת חקירה שעניינה חשדות הנוגעים לעדויות ולתצהירים שנמסרו ע"י שתי עובדות במעון רה"מ, במסגרת תביעה אזרחית. החקירה מתנהלת באישור היועץ המשפטי לממשלה ובליווי ופיקוח של פרקליטות המדינה.
על פתיחת החקירה הגיב עו"ד יוסי כהן, פרקליטה של שרה נתניהו, אשת ראש הממשלה: "בשבוע שעבר חשף ראש הממשלה את החקירות העברייניות שנוהלו במשטרה נגדו בחסות היועץ מנדלבליט. למחרת השמיעו בכירים במשטרה בחדשות 12 איום על ראש הממשלה שהם יתפרו לו תיק נוסף אם ימשיך לבקר אותם. היום הם מימשו את האיום. באופן חריג ביותר התערבה המשטרה בהליך אזרחי, ופתחה בחקירה פלילית בעוד תיק סרק תפור נגד רעיית ראש הממשלה.
רק לפני כמה חודשים סירב היועץ מנדלבליט לפתוח בחקירה נגד התובעת ליאת בן-ארי לאחר שהעיתונאי אלי ציפורי פרסם הקלטה שמוכיחה שהיא מסרה תצהיר כוזב לבית הדין.
מנדלבליט משעבד את משטרת ישראל לרדיפה אובססיבית ומגמתית של משפחת נתניהו בניסיון להפיל את ראש ממשלת ישראל. הציבור כבר הוכיח שהוא לא קונה את זה".