- הרב הראשי לשעבר ישראל מאיר לאו אובחן כחיובי לקורונה
- גבר אותר ללא רוח חיים בשריפת דירה בקרית ים | צפו בתיעוד מהזירה
- הליכוד: "בניגוד אלינו, לפיד אמר הערב שיקים ממשלה עם המשותפת וס...
- נקבע מותו של גבר כבן 30 שהתחשמל בביתו בנתיבות
- משפחת הרלב: "משוכנעים שאבי נרצח, דורשים בדיקה יסודית"
- ראש מוא"ז שומרון: "כל מי שרואה עצמו אדם הגון ואכפתי לזכויות אד...
- שבוע טוב ישראל עם בועז גולן וגדי נס | צפו
- הממשלה תתכנס מחר על מנת לאשר את מינוי המפכ"ל
- עקב מות החולה באיכילוב: בביה"ח יצמצמו פעילות לטובת תגבור צוותי...
- צבא ארה"ב העביר את ישראל לאחריות פיקוד המרכז שלו, האמון על פעי...

חתימה על ממשלת אחדות קרובה: גנץ שר חוץ, אשכנזי ביטחון | לפיד, יעלון וליברמן באופוזיציה
הממשלה הבאה צפויה לקום בתוך זמן קצר מאוד וזאת בניגוד לכל ההערכות. רק אדם אחד ידע את הכיוון – ראש הממשלה בנימין נתניהו, שפירק במו פיו את כחול-לבן אחרי שנה אחת בלבד מאז שקמה.
על פי המסתמן, ח״כ בני גנץ שיהיה יו״ר כנסת לזמן קצר מאוד, יהיה מ״מ ראש הממשלה ושר החוץ ולאחר שנה וחצי ראש הממשלה. ח״כ גבי אשכנזי צפוי להתמנות לתפקיד שר הביטחון. חילי טרופר מועמד מוביל לתפקיד שר המשפטים, אך ישנה דרישה לתפקיד גם מצידו של אבי ניסנקורן.
שר הביטחון הנוכחי, נפתלי בנט, יהיה ככל הנראה שר החינוך. השר אריה דרעי ימשיך בתפקידו כשר הפנים וליצמן צפוי להמשיך בבריאות.
יתר התפקידים יחולקו בין המפלגות, על פי מפתח המפלגות (כמות המנדטים).
בוגי יעלון לא יצטרף לממשלה החדשה ויישאר באופוזיציה. כמוהו, גם יאיר לפיד ומפלגת ״יש עתיד״. גם מפרק המפלגות, ומי שחשב שיהיה זה שיקבע מה שיקרה בישראל – אביגדור ליברמן, יישאר בחוץ עם מפלגתו ״ישראל ביתנו״.