آخر الأخبار
- איתי גרנק הסיר את מועמדותו לראשות הבית היהודי והודיע על תמיכה ...
- לראשונה בנתב״ג: בדיקות קורונה מהירות עם תוצאות בתוך ארבע שעות
- הוריו של אהוביה סנדק ז"ל: "המשטרה מתכננת להרוס את גבעת מעוז אס...
- תלונה נגד שוטר ערבי: תקף והתבטא באופן לאומני כלפי עצורים דתיים
- מעתה אמור ״ערוץ 14״ - ערוץ 20 זכה במכרז ויעבור לשדר באפיק 14
- איזה חפץ היסטורי מראה רה"מ לאורחים מחו"ל ואיך זה קשור לקורונה ...
- רצח הזוג כדורי בירושלים: המשטרה מפרסמת קלסתרון של החשוד ומבקשת...
- "העלה זיכרונות ילדות ממקנס" | שר הפנים דרעי שוחח עם מקבילו המר...
- רוכב אופנוע נהרג כתוצאה מהחלקה בתאונה בכביש 431
- מיקי זוהר: "אלקין מתנשא וגזען, טוב שעזב את הליכוד"
צילום: עיריית שדרות
ראש העיר שדרות לגנץ: "תקים ממשלה עם מהללי מחבלים? בראשון תצא למבצע בעזה ובשלישי יפילו לך את הממשלה״?
ראש עיריית שדרות, אלון דוידי, קורא הערב ליו"ר כחול לבן, ח"כ ורא״ל במיל' בני גנץ, שלא להיכנס לממשלה עם הרשימה המשותפת. כזכור, לפני שבוע נשאל ח"כ אחמד טיבי אם יפיל ממשלה בראשות גנץ שתצא למבצע צבאי בעזה וענה: "חד משמעית כן".
דוידי קרא הערב לגנץ: "במשך חודשים הסברת לנו שלא תהסס לתת מכה חזקה לחמאס ולחסל מחבלים ועכשיו אני רואה סרטונים של איימן עודה ואחמד טיבי כשהם מהללים שהידים.
אתה רוצה להקים ממשלה עם הרשימה המשותפת שראשיה מהללים ומשבחים את המחבלים? איך זה יסתדר בדיוק בני? ביום ראשון תצא למבצע בעזה וביום שלישי יפילו לך את הממשלה? אל תעשה מעצמך צחוק. אל תיזכר כמנהיג שמשנאת נתניהו גרם שמדינת ישראל תישען על אנשים שמהללים מחבלים. אני מציע לך בני – תתעשת! אל תיפול לפח של עצמך".
מבזקיםלכל המבזקים
אתר 0404 מכבד את זכויות היוצרים ועושה מאמצים לאיתור בעלי הזכויות ביצירות הכלולות בכתבות. אם זיהית יצירה שאתה בעל הזכויות בה ואתה מעוניין להסירה מהכתבה, אנא פנה אלינו למייל: [email protected]