- מקסיקו: 779 חולי קורונה מתו במדינה ביממה האחרונה
- יותר מ-21 אלף בני אדם נדבקו בקורונה ביממה האחרונה בצרפת
- בוקר טוב עם ישראל היקר | תחזית מזג האוויר: מעונן חלקית, ללא שי...
- נעצרו שני החשודים בתקיפת וחטיפת נשקו של הלוחם מיחידת "אגוז"
- החל ממחר: כניסת זרים לארץ תותר בכפוף להגשת בקשה מוקדמת
- ליגת העל: 0:1 להפועל ת"א בטרנר על הפועל ב"ש, אבו עביד עם שער ה...
- 77:80 למכבי ת"א על הפועל ת"א, 86:94 להפועל ב"ש נגד מכבי חיפה
- ליגת העל: 0:2 לקריית שמונה בחוץ מול בני סכנין, 0:0 בין כפ"ס לה...
- "האולפן הפתוח" 07.03 | צפו
- משרד הבריאות ימליץ: חובת חיסון או בדיקת קורונה לעובדי מקומות ה...

השביתות ממשיכות – ושר הביטחון חוסם את רכזי הביטחון הצבאיים ברשתות החברתיות
מאבק רכזי הביטחון הצבאיים החריף גם בעוטף עזה, כאשר הבוקר (א') החזירו כלל הרבש"צים בעוטף ציודם הצבאי אל החטיבה המרחבית. הרכזים עתידים להחזיר גם את נשקיהם ולצאת לשביתה מלאה ביום ג' הקרוב.
לאחר הביעו את התנצלותם בפני התושבים, קראו הרכזים להגיב לזעקתם: "משרד הביטחון יודע כבר זמן רב על המצוקה ומתעלם במופגן.
כל האשמה היא על משרד הביטחון והעומד בראשו נפתלי בנט, שאף הגדיל לעשות וחסם את הרבש"צים מלהגיב בדף הפייסבוק שלו למען לא ידע הציבור על מי מוטלת האחריות לביטחון היישובים".
איתמר שרוני, סמנכ"ל גיוס בהסתדרות הלאומית מסר: "רכזי ביטחון צבאיים ברחבי הארץ עדיין לא קיבלו את משכורתם בו בזמן שמשרד הביטחון ממשיך להתעסק בבירוקרטיה ושר הביטחון בורח מלהתעסק בנושא. בקשתינו הייתה ונשארה להתערבות הדחופה של שר הביטחון".
ממשרד הביטחון נמסר: "משרד הביטחון מוקיר ומעריך את פועלם של הרבש"צים ואת תרומתם לחיזוק הביטחון ביישובים. לאחרונה גיבש המשרד, יחד עם מרכז המועצות האזוריות, הסכם מעודכן הכולל הגדלה של תקציב ההשתתפות במימון מרכיבי ביטחון ליישובים המעסיקים רבש"צים.
עמדת המדינה, היתה ונותרה, שהרבש"צים הם עובדי הישובים ועליהם לנהל מו"מ קיבוצי מול מעסיקיהם".