פטריות מרינה במילוי גבינת עיזים - 0404
פטריות מרינה במילוי גבינת עיזים רפי לוינסון סטודיו תפן תקשורת חזותית

פטריות מרינה במילוי גבינת עיזים

מסתבר שפיטריות יכולות להיות מרכיב עיקרי בארוחה חלבית עשירה.

פטריות מרינה, מקום של כבוד, ממולאות בגבינה ומצופות. מעדן לכל המשפחה.

המצרכים

אריזת צמד חמד של פטריות שמפיניון, ללא הרגל.

גבינת עיזים מתובלת בעירית קצוצה ומלח.

קמח.

ביצה.

פרורי לחם.

הוראות הכנה

ממלאים את הפטריות בגבינת העיזים המתובלת ומקמחים. טובלים את הפיטריות בביצה טרופה ועוטפים בפירורי הלחם.

מטגנים בשמן עמוק על להבה בינונית עד להזהבה. מגישים חם עם רוטב פסטו או כל רוטב אחר שאוהבים וטורפים.

בתאבון!

 

אתר 0404 מכבד את זכויות היוצרים ועושה מאמצים לאיתור בעלי הזכויות ביצירות הכלולות בכתבות. אם זיהית יצירה שאתה בעל הזכויות בה ואתה מעוניין להסירה מהכתבה, אנא פנה אלינו למייל: 0404web@gmail.com