- מושתלים בין החרדים? מי באמת הופך פחים, מצית תכולתם ויורה נפצים...
- ועדת החוקה אישרה את התקנות לצמצום החריגים ליציאה לטיסה
- כשני שליש מהרבנים הצבאיים לא הוסמכו לרבנות - מכתב דחוף נשלח לש...
- בליווי שוטרים חמושים מהרשות: ערבים נטעו 2,000 עצים סמוך לראש ה...
- השרה רגב על השחתת האוטובוס בבני ברק: "קומץ וונדליסטים שאינו מש...
- רוכבת קורקינט נפצעה קשה מפגיעת משאית ברמת גן
- ד"ר אלרעי פרייס: שישה ימים לא יספיקו - צריך לסגור את השמים לחו...
- הוסרה אזהרת הרחצה בחופי תל אביב, בת ים והרצליה
- דיווח בברזיל: ארבעה שחקנים ונשיא מועדון כדורגל נהרגו בהתרסקות ...
- השר אמסלם נגד מנדלבליט: "אזכיר לך - הסמכות היא אצלי"

חשש לחיידק ליסטריה בסדרת דג סלמון מעושן. החברה לציבור: החזירו את המוצר
חברת 'ויליגר' הודיעה הערב (רביעי), על החזרה יזומה של המוצר סלמון מעושן מצונן VKING, באריזה של 100 גרם, זאת בעקבות דיגום של שירות המזון בו נמצא חיידק ליסטריה מונוציטוגנס.
ברקוד המוצר שמוסר מהמדפים הוא: 7290002077725. מדובר אך ורק במוצר אשר יוצר ב-7 בנובמבר 2019 והתאריך האחרון לשימוש בו הוא ה-7 בדצמבר 2019.
חיידק ליסטריה מונוציטוגנס הוא חיידק העלול לגרום למחלה באוכלוסיה בסיכון גבוה כגון: בעלי מערכת חיסון מוחלשת וקשישים, ואף לגרום להפלות בקרב נשים הרות.
מטעם החברה נמסר: "בתיאום עם שירות המזון ולמען הזהירות, אנו עוצרים את השיווק ואוספים את המוצר כמפורט ומבקשים החזרתו. הציבור מתבקש שלא לצרוך את המוצר המפורט לעיל. ניתן להחזיר את המוצר ולקבל את התמורה בגינו בתיאום עם שרות הלקוחות שלנו, בטלפון: 1-800-50-40-50. לפרטים נוספים ניתן לפנות לחברה בטלפון: 1-800-50-40-50".