آخر الأخبار
- אזעקה במנרה | כל העדכונים
- רה"מ: "אי אפשר להגיד ׳נשמיד 80% - 20% מהחמאס׳, הם יתארגנו בחזר...
- התצפיתנית זיהתה מחבל חיזבאללה בעמדת תצפית, מטוסינו תקפו את המב...
- דובר צה"ל בערבית חושף: מחבלי חיזבאללה משתמשים באמבולנסים ככיסו...
- כבר לא שכונת פאר: פשיטה רגלית וחיסול מחבלים בחמד | צפו
- גינת סמים בתוך האנגר | דבר כזה הרבה זמן לא ראיתם | צפו
- "עלינו להכיל ריבונות על ארצנו ואין מקום לריבונות אחרת"
- יו"ר מטה משפחות החטופים שנכנס לתפקיד לפני כחודש, התפטר מתפקידו
- מזעזע | ביצע עבירות מין חמורות ומעשים מגונים בבן דודו
- התפיסה המרשימה של המשטרה באזור וואדי ערה | צפו
גליה - פאב הדיוק
חציל שרוף על האש בעיטור שמן זית
החציל האהוב והמוכר לעם ישראל הן בעדות המזרח והן בעדות המערב, אינו יכול לרדת מהארוחה או מהשולחן ולכן צריך להמציאו כל פעם מחדש.
מתכון זה, נולד מהשעמום במתכוני החציל הקיימים והשימוש החוזר של אותם אלמנטים "באנאלים" בחציל. בקיצור הרצון במנה פשוטה, טעימה ומרעננת.
המצרכים: חציל שרוף, שמן זית, מיץ לימון, צנוברים ופטרוזיליה. לצד עגבנייה מגורדת, קרם חציל שחור, שבבי בצל סגול וטחינת הר ברכה.
המתכון באדיבות השף מקסים זאיקה.
הירשם
0 תגובות
מבזקיםלכל המבזקים
אתר 0404 מכבד את זכויות היוצרים ועושה מאמצים לאיתור בעלי הזכויות ביצירות הכלולות בכתבות. אם זיהית יצירה שאתה בעל הזכויות בה ואתה מעוניין להסירה מהכתבה, אנא פנה אלינו למייל: [email protected]