חציל שרוף על האש בעיטור שמן זית - 0404
+
חציל שרוף על האש בעיטור שמן זית גליה - פאב הדיוק

חציל שרוף על האש בעיטור שמן זית

החציל האהוב והמוכר לעם ישראל הן בעדות המזרח והן בעדות המערב, אינו יכול לרדת מהארוחה או מהשולחן ולכן צריך להמציאו כל פעם מחדש. 

מתכון זה, נולד מהשעמום במתכוני החציל הקיימים והשימוש החוזר של אותם אלמנטים "באנאלים" בחציל. בקיצור הרצון במנה פשוטה, טעימה ומרעננת.

המצרכים: חציל שרוף, שמן זית, מיץ לימון, צנוברים ופטרוזיליה. לצד עגבנייה מגורדת, קרם חציל שחור, שבבי בצל סגול וטחינת הר ברכה.

המתכון באדיבות השף מקסים זאיקה.