
פייגלין נפגש עם נתניהו וצפוי לוותר על ההתמודדות בבחירות: ״אביא את האפשרות הזו למשאל״
משה פייגלין יושב ראש מפלגת זהות צפוי להודיע בקרוב ובאופן רשמי כי זהות לא תתמודד בבחירות הקרובות.
פייגלין: ״אתמול, בשעת לילה מאוחרת, הגיעה אלי בקשה לפגישה עם ראש הממשלה בעניין דרישתי לביטול רפורמת הקנאביס. בפגישה חזרתי והסברתי לראש הממשלה כי הרפורמה הזו הורגת חולים, הבאתי כדוגמה את מותה הטראגי של הצעירה סיוון מימוני ז"ל - שאתמול השתתפתי בהלוויתה ודרשתי את ביטול הרפורמה.
לשמחתי נכנס ראש הממשלה בעובי הקורה ובמשך שעות ארוכות ותוך התייעצות עם גורמי מקצוע גיבשנו פתרון שמשמעותו היא לגליזציה של שוק הקנאביס עבור החולים. כלומר, החולים יוכלו לרכוש את התרופה המגיעה להם, בדיוק ע"פ הזן והמינון שקבע הרופא המטפל, מכל ספק בארץ ובעולם דרך בתי המרקחת בישראל וללא התערבות נוספת של היק"ר.
מדובר בהצלת חיים של ממש, ובמידה ויתלוו אליה הישגים משמעותיים גם בתחום השוק החופשי, קידום העסקים הקטנים וחירות האדם בישראל, הישגים שיעוגנו בהסכם גלוי וחתום וביכולת פעולה למימושם מתוך הממשלה -
אביא את האפשרות הזו בפני כלל חברי התנועה למשאל מתפקדים מסודר שבו יתבקשו להכריע אם לקבל את ההצעה ולפרוש הפעם מן המירוץ - או לדחותה ולהתמודד״.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
