- לא תאמינו מה החביא מחבל ברגלו התותבת בכלא בדרום | צפו
- לוחמינו ממשיכים לפעול בשיפאא', עשרות מחבלים מחוסלים | צפו
- זה המחבל הבכיר שכוחותינו חיסלו ברצועה
- הצעת חוק להכרה בארוסות חללי צה"ל | "אתן לא שקופות ולא סוג ב'"
- המשטרה האריכה את מעצרו של הנהג שפגע במפגין בירושלים
- מחבלים השליכו אבנים סמוך לחיזמא
- גבר כבן 50 במצב קשה בעקבות תאונת דרכים בין משאית לרכב
- הותר לפרסום: רס"ב (מיל') סבסטיאן איון הי"ד, בן 51, מראש העין נ...
- אריאל עידן, כתב הדרום של ערוץ 14: "לא דיברו איתי על הפרס, גם א...
- "אמשיך לכבד ולחבק את משפחות החטופים תמיד וללא תנאי"
פרגיות בקארי וטחינה – מנה מנצחת וקלת הכנה
חברת "אחוה", יצרנית הטחינה המובילה בישראל והשף אבי ביטון, מגישים לכם מנה בסגנון הודי של פרגיות בקארי ובשילוב מיוחד של טחינה גולמית. מנה מנצחת, קלת הכנה ומתאימה לארוחת צהריים או ערב ולאירוח חגיגי.
המצרכים (ל-4 מנות):
1 קילו פרגיות.
1/4 כוס טחינה ללא מלח "אחוה".
1 בצל.
5 עגבניות מגי.
1 פחית חלב קוקוס.
1 כף שמן קנולה.
2 כפות קארי.
כפית כורכום 1.
2 פלפל חריף.
צרור כוסברה.
1/4 כפית מלח.
1/4 כפית פלפל.
1/4 כוס מים.
אופן ההכנה:
מחממים סיר רחב ומוסיפים שמן קנולה. פורסים את הפרגיות לסטייקים ומניחים בסיר כשהשמן רותח לצריבה קלה.
חותכים את הפלפלים החריפים לטבעות, ואת עגבניות חותכים לרבעים. מוסיפים את העגבניות לסיר, את הפלפלים והכוסברה ומערבבים.
מוסיפים כפית כורכום, מעט מים ופחית חלב קוקוס ומערבבים קלות.
מוסיפים כפית טחינה ללא תוספת מלח ומערבבים.
מבשלים במשך 10 דקות לכל היותר. מקשטים במעט כוסברה ומגישים.
בתאבון!