آخر الأخبار
- אושר סופית: סיוע משפטי לניצולי שואה ויוצאי מרוקו ואלג'יר ללא מ...
- דיווח ערבי: כוחותינו פושטים על בית חאנון שבצפון הרצועה
- "האחרון שנכון לקדם בשעת מלחמה": שר וח"כים מתנגדים לחוק רבני ער...
- "זו לא העת ולא השעה": הרב הראשי לישראל מגיב לפרסומים על הכוונה...
- סמוטריץ' על הטלת הסנקציות של האיחוד האירופי: "קמפיין ה-BDS השק...
- צו 9: "מי שישלוט בסיוע, ישלוט ברצועה"
- דובר צה"ל על הפעילות בשיפא: יותר מ-200 מחבלים נעצרו, המבצע ימש...
- תושב ירושלים נעצר בחשד לביצוע מעשים מגונים בקטינה בשוהם
- מטוסינו השמידו מבנה בו זוהו מחבלים בדרום לבנון | צפו
- אחרי חודש: נתניהו וביידן שוחחו בטלפון
יח"צ
מתכון לקרקרים שקדים ופשתן
מצרכים לכ-60 יחידות:
75 גרם (3/4 כוס) שקדים פרוסים
3/4 כוס שיבולת שועל
כוס + כף קמח חומוס
חצי כוס סומסום
חצי כוס גרעיני חמניה או דלעת
רבע כוס זרעי פשתן טחונים
כפית וחצי מלח
2 כוסות מים
4 כפות שמן זית
לציפוי: קצח, שומשום שחור או פרג לא טחון
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות על מצב טורבו
מערבבים בקערה את כל החומרים למעט המים והשמן
מוסיפים כעת את המים והשמ ומניחים ל-15 דקות בצד את התערובת
מרפדים תבנית תנור בניייר אפייה ומשמנים בשמן זית
מוזגים את הבלילה ומשטחים בתבנית על שהיא אחידה ואופים 15 דקות
מוציאים וחותכים לריבועים
מחזירים ואופים לעוד 30 דקות
משאירים בתנור לעוד 15-20 דקות כשהוא כבוי ומפרידים עם מעט מים כשהריבועים עוד חמים.
**המתכון מוגש באדיבות אודי ברקן**
הירשם
0 תגובות
מבזקיםלכל המבזקים
אתר 0404 מכבד את זכויות היוצרים ועושה מאמצים לאיתור בעלי הזכויות ביצירות הכלולות בכתבות. אם זיהית יצירה שאתה בעל הזכויות בה ואתה מעוניין להסירה מהכתבה, אנא פנה אלינו למייל: [email protected]