קבב שוק - 0404
+
קבב שוק יח"צ

קבב שוק

 קבב בתוספת מתכון לסלט ביתי באווירה של ריחות וטעמים של שוק שילווה את הקבב לארוחה טעימה ואנינה לחיך במיוחד.

 

מתכון:

למסה 
 
מכסה אנטריקוט
 
שפונדרה 
 
שומן טלה ביחס של 30 אחוז
 
פטרוזיליה 
 
אגוז מוסקט קורט
 
פלפל שחור טחון
 
מלח גס
 
2 בצלים בינונים על קילו בשר(קוביות קטנות)
ועוד בצל אחד מגורד ומסונן מנוזליו
 
ניתן גם להוסיף מעט סודה לשתייה בכדי לקבל אווריריות.
 
 
מערבבים הכל עד אשר "היד נופלת" כך למעשה מוציאים את החלבון בכדי לקשור את המסה היטב
מניחים במקרר במשך שעה ומקבבים
 
 

ל"סלט שוק"

 
שרי שוקו ותמר חצויים
 
בצל סגול לשמיניות אשר עבר צלייה על הפחם
 
בצל ירוק לקלף  ולחתוך גס
 
פטריות פורטבלו צלויות וחתוכות גס
 
מעט צנוברים קלויים
 
מתבלים במלח , מעט לימון, ופלפל שחור 
 
מניחים על גבי פרנה חצוייה (אני אופה את שלי בטאבון) שעברה צלייה פנימית על הגריל (הרי חייב קריספיות)
 
מעט קרם טחינה עם שום קונפי
ותלולית חציל שעבר צלייה על הפחם עצמו
 
מבטיח לכם חוויה מענגת וטעימה במיוחד.
 
המתכון באדיבות שף פרטי אסף בן חמו.
השף מציע קייטרינג כשר ואיכותי המגיע לכל חלקי הארץ
וכן מארגן אירוח קולינרי "חוויה בשמיים" בביתו. (חפשו אותו בפייסבוק)
נייד 050-8363371