פלפלונים במילוי רוקט וגבינה - 0404
+
פלפלונים במילוי רוקט וגבינה יח"צ

פלפלונים במילוי רוקט וגבינה

דוגמה נהדרת למילוי ירק בירק הוא המתכון הבא, שבו במקום למלא ירק מאודה בירק מבושל אחר, ממלאים ירק אפוי בירק טרי החתוך לסלט.

8 מנות

מנה: יחידה אחת

לפלפלונים

4 פלפלוני בייבי אדומים  או צהובים, חצויים לאורכם, נקיים מגרעינים

קורט מלח – ים אטלנטי

קורט פלפל שחור גרוס

1 כפית שמן זית כתית מעולה

למלית

5 כפות עלי רוקט קצוצים

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

2 כפות קוביות בגודל ½ ס"מ של גבינת ברינזה עיזים 5% (40 גרם)

1 כף חומץ בלסמי

קורט מלח – ים אטלנטי

קורט פלפל שחור גרוס

ההכנה

חממו תנור ל-180 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה

תבלו את הפלפלונים במלח ובפלפל ומרחו את החלק הפנימי בשמן זית

הניחו על התבנית ואפו כ-7 דקות, עד להשחמה

הוציאו מהתנור וצננו

בקערה בינונית ערבבו את עלי הרוקט, הפטרוזיליה והחומץ הבלסמי

תקנו תיבול בעזרת מלח ופלפל והוסיפו את קוביות הגבינה

מלאו את הפלפלונים והגישו

ערכים תזונתיים למנה

קלוריות – 83 קק"ל

פחמימות – 3.5 גרם

חלבון – 5.8 גרם

שומן – 2 גרם

שומן רווי – 1.28 גרם

כולסטרול – 6 מ"ג

סיבים תזונתיים – 2.3 גרם

נתרן – 154 מ"ג