הקינוח המושלם למדורה: סמור'ס מרשמלו על מקל - 0404
הקינוח המושלם למדורה: סמור'ס מרשמלו על מקל סטודיו כרמית

הקינוח המושלם למדורה: סמור'ס מרשמלו על מקל

חברת כרמית חוגגת את ל"ג בעומר וחולקת מתכון פרווה לקינוח הכי פופולארי בחג זה, סביב המדורה– סמור'ס, מרשמלו על מקל.

רשימת מצרכים ל-20 שיפודי מרשמלו

30 יח' מרשמלו ורוד לבן.

100 גרם שוקולד מריר 60% של כרמית.

2 כפיות שמן קוקוס.

6 ביסקוויטים לוטוס גרוסים.

אופן ההכנה:

משפדים 20 יחידות מרשמלו ומשאירים את קצה השיפוד מבצבץ כלפי מעלה.

ממיסים שוקולד ושמן קוקוס.

טובלים את המרשמלו בשוקולד המומס ועוטפים מכל הצדדים, מניחים לשאריות שוקולד לטפטף. כאשר נשארת רק שכבת השוקולד החיונית מצפים בפירורי לוטוס מכל הצדדים ומניחים להתקשות.

חותכים את עשר חתיכות המרשמלו הנותרות לחצי ונועצים בקצהו של כל שיפוד.

בעזרת ברנר או להבת גז או אפילו מצית שורפים את המרשמלו החשוף ומגישים.

**באדיבות השפית מאיה דרי**

סטודיו כרמית

אתר 0404 מכבד את זכויות היוצרים ועושה מאמצים לאיתור בעלי הזכויות ביצירות הכלולות בכתבות. אם זיהית יצירה שאתה בעל הזכויות בה ואתה מעוניין להסירה מהכתבה, אנא פנה אלינו למייל: 0404web@gmail.com