שוב פסטה אדומה? מתכוני פסטה במילויים ורטבים מפתיעים - 0404
+
שוב פסטה אדומה? מתכוני פסטה במילויים ורטבים מפתיעים נעמה הלל מלמד

שוב פסטה אדומה? מתכוני פסטה במילויים ורטבים מפתיעים

פסטה רביולי במילוי ריקוטה, פרמזן ותרד :

 

חומרים:

350 גר' ריקוטה.

150 גר' פרמזן מגוררת.

400 גר' תרד.

מלח, פלפל.

אופן הכנה :

חותכים גס את התרד ומאדים אותו במחבת.

מערבבים את הגבינות עם התיבול בקערה.

מצננים את התרד וסוחטים ממנו את הנוזלים.

מערבבים את התרד עם  תערובת הגבינות וממלאים את הפסטה.

נעמה הלל מלמד

רוטב שמנת צ'ילי :

 

חומרים:

30 גר' חמאה.

250 מ"ל שמנת מתוקה.

2 שיני שום כתושות.

קורט שבבי צ'ילי.

מלח, פלפל.

אופן הכנה:

ממיסים במחבת את החמאה, ומטגנים קלות את שיני השום הכתושות.

מוסיפים את השמנת והצ'ילי ומביאים לרתיחה.

מנמיכים את האש ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

המתכון באדיבות הטבחית ואמנית הפסטה גל און.

בתאבון!