פריקה חגיגית, בקלות ובמהירות - המתכון של השף אסף גרניט - 0404
+
פריקה חגיגית, בקלות ובמהירות – המתכון של השף אסף גרניט שירה רז

פריקה חגיגית, בקלות ובמהירות – המתכון של השף אסף גרניט

יש יותר טוב ממנת אוכל מזינה ומנחמת בימי החורף הסוערים? קבלו מתכון לפריקה חגיגית באדיבות השף אסף גרניט, היועץ האסטרטגי של רשת נעמן.

המצרכים:

1 ק"ג פריקה.

2 בצלים גדולים קצוצים.

1 כרישה קצוץ.

2 שיני שום קצוצות.

50 גרם צימוקים שחורים.

50 גרם צימוקים לבנים.

1.5 ליטר ציר ירקות.

60 גרם סילאן.

מלח/פלפל.

חאווייג'.

אופן ההכנה:

מטגנים בסיר את הבצל, כרישה והשום עד להזהבה. מוסיפים את הפריקה, חופן של מלח וחאווייג' ומכסים בציר ירקות.

מבשלים במשך חצי שעה על אש נמוכה עד לריכוך. מוסיפים את הצימוקים והסילאן ומערבבים.