שלב אחר שלב: הקינוח הכי טעים שתאכלו - בחמש עשרה דקות הכנה בלבד - 0404
+
שלב אחר שלב: הקינוח הכי טעים שתאכלו – בחמש עשרה דקות הכנה בלבד אתר שף קונדיטור

שלב אחר שלב: הקינוח הכי טעים שתאכלו – בחמש עשרה דקות הכנה בלבד

תכירו את ערכת ה״בומבי״ שמשתלטת על ישראל: כל מה שצריך לעשות כדי לקבל את הקינוח המדהים הזה באחד מתוך אותם שלושת הטעמים המוצעים (פטל/פיסטוק/בננה) הוא להוסיף לערכה שמנת, מים וקצת שמן.

עכשיו, לראשונה, יוזם הרעיון, אבי אלמקייס, הבעלים של חברת ״שף קונדיטור״ מספר איך כל אחד יכול לקבל את הערכה ולהכין את ה״בומבי״ המגרה הזה בבית שלו, תוך 15 דקות בלבד.

אתר שף קונדיטור

 

איך הכל התחיל?

כשאבי אלמקייס, הבעלים של חברת "שף קונדיטור" באילת התחיל לספר לאנשים על ערכת הבומבי הוא לא האמין שזה יגרום למאות אנשים במדינה – להזמין את הערכה אליהם הביתה ולהכין עם הילדים, בן הזוג או סתם לבד את הבומבי המגרה זה.

אבי, מה גרם לך לחשוב על הרעיון של ״ערכת הבומבי״ הזו?

יש לי אתר שמציע מאות מוצרי אפייה לקונדיטורים וחובבי האפייה ועכשיו החלטתי להנגיש את תחום האפייה לכל בית בישראל, גם לאנשים שלא הכינו בחייהם עוגה.

במיוחד בשביל אנשים שרוצים להכין בבית שלהם קינוח גורמה שלא דורש עבודה מסובכת – יצרתי את ערכת הבומבי. הכנתי כמה עשרות ערכות והצעתי אותם למכירה. לא האמנתי כשגיליתי שכל הערכות נחטפו כבר ביום הראשון.

אז ספר לנו, מה יש בערכה הזאת שהופך אותה לכל כך מגניבה?

הרעיון פשוט מאוד. כל מה שצריך לעשות הוא לפתוח את הערכה, להקציף שמנת צמחית, מים ושמן ולעקוב אחר 12 הוראות סופר פשוטות. 15 דקות ויש לך את הבומבי המושלם הזה בטעם שבחרת, פטל, פיסטוק או בננה.

ואיך מכינים את הבומביס האלה? זה נראה קצת מסובך…

ממש לא. תוך 15 דקות גם לך יש את בומביס היפים האלה. הכמויות שכאן מתאימות להכנה של כ-20 יחידות בומביס וכל המצרכים למעט הקצפת והשמן מגיעים בתוך ״ערכת הבומבי״.

מצרכים:

200 גרם קצפת צמחית – גלידן

100 מ"ל מים קרים

70 גר' ממרח פטל/פיסטוק/בננה

קרם למילוי מקרון בטעם פטל/פיסטוק/בננה

בסקוויט לקרמבו

300 גרם שוקולד לבן פרווה

30 גר' שמן

תוספות: גבישי סוכר/ פיסטוק גרוס קלוי/ שבבי קוקוס מתוק

הוראות הכנה:

לקערת המיקסר מכניסים את השמנת והמים ומקציפים עד לקבלת מרקם קצפת רכה

אתר שף קונדיטור

מוסיפים 40 גר' פייסט פיסטוק / פטל/ בננה ומקציפים מספר שניות נוספות לאיחוד מלא וקבלת קצפת יציבה.

אתר שף קונדיטור

מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנטר עגול.

בשק זילוף נוסף עם צנטר עגול ממלאים את הקרם למילוי מקרון.

מסדרים את הבסקוויטים על מגש

אתר שף קונדיטור

 

מזלפים במרכז כל עוגייה את קרם המקרון.

אתר שף קונדיטור

לאחר מכן בצורת ספירלה סביב קרם המקרון מזלפים את הקציפה.

אתר שף קונדיטור

מכניסים את הבומביס שקיבלנו להקפאה עמוקה של כשעתיים.

אתר שף קונדיטור

ממיסים 300 גרם שוקולד לבן פרווה בפולסים במיקרו. לשוקולד המומס מוסיפים 30 גרם שמן ומערבבים.

מוסיפים כ-30 גרם מחית בטעם- ומערבבים עם השוקולד הלבן

אתר שף קונדיטור

טובלים את הבומביס במסת הציפוי ומנערים קלות. מניחים חזרה על המגש.

אתר שף קונדיטור

לאחר ציפוי מכניסים לקירור ל-15 דקות. מומלץ להוציא את הבומבי 10 דקות לפני ההגשה.

אתר שף קונדיטור

 

אני חייבת להודות שזה נראה מדהים.

אני יכול להבטיח לך שהטעם עוד יותר מדהים. וההכנה פשוטה מאוד. את מקבלת את הערכה עם כל המצרכים+ שתי שקיות הזילוף עד הבית. כל מה שנשאר לך לעשות הוא להנות מההכנה.

תזכיר לי איפה אני יכולה להשיג את ״ערכת הבומביס״?

תודה אבי.

תודה לך.