בוריטו דה פויו – טורטיה במילוי עוף קריספי עם מגוון ירקות וממרחים - 0404
+
בוריטו דה פויו – טורטיה במילוי עוף קריספי עם מגוון ירקות וממרחים סטלה שפירא

בוריטו דה פויו – טורטיה במילוי עוף קריספי עם מגוון ירקות וממרחים

מנה טעימה, קלה להכנה ומתאימה לכל המשפחה – כך תשדרגו במהירות את אצבעות העוף הקנויות למנה שתגרום לכל הבית להתמכר. 

המצרכים:

אצבעוף קריספי של עוף טוב.

טורטיות.

חסה ערבית.

עלים – פטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום.

בצל סגול – רצועות דקות.

בצל ירוק – טבעות.

מלפפון – רצועות.

אבוקדו פרוס.

עגבניות – קוביות.

צ'ילי אדום/ירוק – טבעות.

ממרח פלפלים קלויים.

פסטו ירוק של עשבי תיבול.

נבטים.

מלח.

אופן ההכנה:

מחממים אצבעוף של עוף טוב, ע"פ ההוראות.

קולים טורטיה על מחבת יבשה חמה ומניחים על נייר אפיה. מניחים עלה חסה, אחד או שניים על הטורטיה (החסה מהווה שכבת בידוד שתמנע מהטורטיה רטיבות).

מפזרים מעל החסה מגוון ירקות וממרחים על פי הטעם ומקפידים להשאיר שוליים של כ-2 ס"מ לטובת הקיפול.

מניחים אצבעוף ומגלגלים את הטורטיה. אורזים בנייר אפיה, חותכים באמצע אלכסונית ונותנים ביס.