מיוחד לט"ו בשבט: מאפה קיגל עם חמוציות ברוטב קרמל - 0404
+
צילום: מאסטר שף

מיוחד לט"ו בשבט: מאפה קיגל עם חמוציות ברוטב קרמל

לכבוד ט"ו בשבט המותג מאסטר שף מציג מתכון קל להכנה: מאפה קיגל מתקתק עם חמוציות, פקאן מסוכר וקרמל. נהדר לארוחת חג ולערב שבת.

מאסטר שף

המצרכים (6-8 מנות):

2 חבילות אטריות בינוניות מאסטר שף.

60 גרם חמאה.

1 כוס סוכר.

כפית קינמון.

חצי כפית ג'ינג'ר קצוץ.

4 ביצים.

100 גרם פקאן מסוכר.

100 גרם חמוציות.

הוראות ההכנה:

מבשלים במים רותחים את האטריות לפי הוראות ההכנה שעל האריזה ומצננים.

בסיר מניחים חמאה וסוכר ומערבבים עד שהסוכר מקבל צבע קרמלי ומסירים מהאש.

מעבירים את האטריות לקערה ומוסיפים את הקרמל, הקינמון, הג'ינג'ר, החמוציות והפקאנים, מערבבים ומוסיפים את הביצים.

מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בחמאה ואופים כ-80 דקות ב-170 מעלות. מוציאים מהתנור. מצננים כ-15 דקות, הופכים על צלחת הגשה ומסירים בעדינות את הנייר.

מאסטר שף

בתאבון!