
נהג אוטובוס הותקף בסוף השבוע סמוך לבנייני האומה בירושלים, לאחר שמספר צעירים יידו אבנים וחפצים לעבר האוטובוס בזמן שעמד ברמזור. הנהג, ששמע חבטה חזקה בצדו של הרכב, יצא לבדוק את המצב ואז, על פי החשד הותקף על ידי אחד המעורבים.
מהחקירה עולה כי החשוד קילל את הנהג ותקף אותו באמצעות מקל עץ ובידיים, ולאחר מכן נמלט מהמקום יחד עם אחר. הנהג נפצע ונזקק לטיפול רפואי בבית החולים.
מיד לאחר קבלת הדיווח נפתחה חקירה בתחנת לב הבירה במחוז ירושלים. השוטרים אספו ממצאים ועדויות, ואתמול איתרו את החשוד - בן 16, ועצרו אותו בחשד למעורבות בתקיפה.
היום יובא החשוד לדיון בבית המשפט, והמשטרה תבקש להאריך את מעצרו.
במשטרה מדגישים כי תקיפת נהג אוטובוס היא פגיעה ישירה בביטחון הציבור. נהגים המבצעים שירות חיוני לציבור אינם יעד לאלימות, והמשטרה תמשיך לפעול בנחישות ובאפס סובלנות כלפי כל מי שמסכן את שלום המשתמשים בדרך.



תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם