
המשטרה פיזרה חתונה ערבית | בן גביר: "מי שמסכן חיי אדם ימצא יד נחושה"
כוחות המשטרה פעלו, הלילה, באופן נחוש וסגרו חתונה, ממנה בוצע ירי לא חוקי. הכוחות הגיעו לאזור לאחר שהתקבלו דיווחים בדבר שמיעת ירי, מחתונה שהתקיימה בעיזרייה, שבאזור מעלה אדומים.
בפעילות של שוטרי מחוז ש"י ולוחמי מג"ב וצה"ל בעיזרייה, נעצרו החתן ובעל האולם, והחתונה הופסקה.
בנוסף פעלו אתמול שוטרי הסיור והתנועה של תחנת מעלה אדומים במרחב יהודה, בציר 417 נגד שיירות חתונה שמסכנות את משתמשי הדרך ופגעות בביטחון הציבור. בפעילות נרשמו 3 הזמנות לדין, נעצר חשוד חב מעצר והורד מהכביש אופנוע ל-30 ימים.
דוברות המשטרה: "בעלי האירועים שמהם מתבצע ירי הינם האחראים לכך ולכן משטרת ישראל תפעל לאכוף את הדין באופן מקצועי ונחוש".

השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר, שיבח את כוחות המשטרה: "משבח את שוטרי מחוז ש"י, לוחמי יס״מ יהודה, לוחמי מג״ב וצה״ל שפעלו הלילה בעיזרייה ועצרו חתונה שבוצע ממנה ירי.
זו המדיניות שלי - מי שמסכן חיי אדם ופועל בצורה לא חוקית, גם אם זו חתונה, ימצא יד נחושה של במשטרה ואפס סובלנות. זו הדרך למגר את התופעה הזו".
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
