
שר החינוך תוקף את המנהל מהרצליה "זאב דגני הוא עבריין" | צפו
לאחר שהופץ ברשת תיעוד של מנהל הגימנסיה הרצליה, יואב דגני, כי בית ספרו ישתתף בהפגנות ביום רביעי נגד הממשלה. שר החינוך, יואב קיש מגיב ומודיע כי המנהל יזומן ביום רביעי לשימוע.
שר החינוך: "זאב דגני הוא עבריין. החלטתו להשבית את הלימודים ולשלוח תלמידים להפגנה פוליטית היא הפרה חמורה וישירה של חוק חינוך חובה. מערכת החינוך אינה הפקר, ולא נאפשר להפוך את בתי הספר לזירות התגוששות פוליטיות.
בשל כך, דגני והוועד המנהל של גימנסיה הרצליה זומנו לשימוע דחוף ביום רביעי. במידה שבית הספר אכן יושבת, התקציבים שהגימנסיה הרצליה מקבלת ממערכת החינוך יופסקו לאלתר.
בתי הספר הם מקומות ללמידה, לא במות לתעמולה פוליטית. תשאירו את הפוליטיקה לפוליטיקאים".
איומי שר החינוך עבדו, ומנהל הגימנסיה זאב דגני חזר בו: "נאפשר למורים ותלמידים שמעוניינים בכך לעלות לירושלים, אנחנו לא משביתים את הלימודים - אין סיבה לזמן אותי לשימוע".

נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
