
עשרות אנטנות סלולר חדשות יוקמו ביהודה ושומרון | קרעי: "צורך ביטחוני"; סמוטריץ': "שיפור משמעותי בביטחון האישי"
שר התקשורת הד"ר שלמה קרעי ושר האוצר בצלאל סמוטריץ' הודיעו בפגישה משותפת כי יוציאו מכרז להקמת עשרות אנטנות סלולר חדשות ביהודה ושומרון.
בפעימה הראשונה יוקמו אנטנות ב-22 מיקומים חדשים, מה שישפר את איכות התקשורת של תושבי האזור.
שר האוצר בצלאל סמוטריץ׳: "מדובר בבשורה חשובה לתושבי יהודה ושומרון. שיפור התשתיות הסלולריות באזור הוא חלק מהמחויבות שלנו לצמצום הפערים בין כלל חלקי האוכלוסייה ולחיזוק ההתיישבות. בעבודה משותפת עם שר התקשורת שלמה קרעי ויו״ר ועדת המשנה לענייני יו״ש, ח״כ צבי סוכות, הצלחנו לקדם פתרון שיאפשר את שדרוג הקליטה הסלולרית ויביא לשיפור משמעותי בביטחון האישי ובאיכות החיים של מאות אלפי תושבי יהודה ושומרון".
שר התקשורת, הד”ר שלמה קרעי: “שיפור הכיסוי הסלולרי הוא צורך ביטחוני ואזרחי ראשון במעלה. במקביל להקמה של עשרות אתרים חדשים ביו"ש בשנתיים האחרונות ולאישור היסטורי של צו העיצומים, פעלנו על מנת להביא פתרון מערכתי ומהיר לפערים שהצטברו במשך עשרות שנים. בגיבוי ראש הממשלה נתניהו שהגדיר זאת כצורך בטחוני כבר במרץ 2023, ובתמיכה משמעותית של שר האוצר בצלאל סמוטריץ׳, אישרנו מתווה תמיכות חסר תקדים בסך של 50 מיליון ש״ח, כדי להבטיח שלכל תושב, בכל מקום, תהיה גישה לתקשורת סלולרית אמינה ובטוחה. נמשיך לפעול בעז״ה כדי לחזק את ההתיישבות ביהודה והשומרון ולהכין את התשתית לריבונותנו בארץ נחלת אבותינו".
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
