
צה"ל מקים מחלקת פצועים, נכים, שבויים ונעדרים
מערך הנפגעים באגף כוח האדם בצה״ל מקים לראשונה את מחלקת פצועים, נכים, שבויים ונעדרים של צה"ל בהתאם למדיניות שקבע הרמטכ״ל, רב-אלוף הרצי הלוי, לטיפול וליווי פצועי צה״ל.
לאחר אירוע השבעה באוקטובר קם הצורך להקים מחלקה המסמלת את המחויבות העמוקה למול הערך העליון בצה"ל ובמדינת ישראל לליווי וסיוע לפצועים ולבני משפחותיהם, וכן למשפחות החטופים עד להשבת יקיריהם לאדמת הארץ.
ראש אגף כוח האדם, אלוף יניב עשור: "בביקורי הפצועים בבתי החולים אני פוגש את החיילים הגיבורים שלנו במסע אישי קשה של החלמה ושיקום.
בשבוע ההוקרה של פצועי המלחמה אנחנו מבקשים להביע הערכה, לתת חיבוק ולהדגיש את המחויבות הבלתי מסוייגת שלנו לליווי ושיקום הפצועים.
אני מביט בעיני הפצועים , במשפחות, בהורים המודאגים מלאי תפילות ותקוות. אני חש את עוצמת הרוח, החוסן, הערבות ההדדית ,המסירות, והאהבה האדירה למדינה.
זוהי תמצית יופיו ועוצמתו של ׳צבא העם׳.
אני מבקש לנצל את שבוע ההצדעה לפצועים להודות ולהוקיר את הצוותים הרפואים, הרופאים, המנתחים, האחיות, צוותי השיקום, העובדים הסוציאליים וכל העוסקים במלאכה״.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם














