
מד"א על הפגיעה בטמרה: "שלושה נפגעים בהם אישה במצב קשה פונו לביה"ח רמב"ם"
בהמשך לאזעקות שהופעלו לאחרונה במרכז הגליל מד"א מטפל בשלושה פצועים במצב קשה וקל בטמרה כתוצאה מפגיעת רקטה.
ממד"א נמסר: "חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח רמב"ם, 3 נפגעים, בהם: אישה בת 57 במצב קשה ויציב עם חבלות בחזה ובגפיים, צעירה בת 21 ונערה בת 13 במצב קל, עם שאיפת עשן".
פראמדיקים של מד"א עדנאן אבו רומי ומוחמד חוסין סיפרו:
"הפצועה חולצה מתוך מבנה ע"י אזרחים כשהיא בהכרה מלאה וסובלת מפצעי רסיסים בגופה. הענקנו לה טיפול רפואי ופינינו אותה בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבה קשה ויציב. בנוסף, פינינו 2 נפגעות עם שאיפת עשן במצב קל."
מפקד האירוע בכבאות והצלה לישראל רשף מאור חנן מסר: ״מדובר על פגיעה ישירה במבנה וברכבים סמוכים, במקום פרצה שריפה בעקבות הנפילה והצוותים כרגע בפעולות כיבוי וסריקה אחר לכודים בזירה".
ממשטרת ישראל נמסר: "לפני זמן קצר התקבל דיווח אודות זירת נפילת פריט אמל"ח באזור העיר טמרה. כתוצאה מהנפילה נפגעו שני בני אדם במצב קשה ובינוני (עפ"י גורמי רפואה), נגרם נזק לרכוש.
משטרת ישראל ערוכה להגיב במהירות לכל תרחיש ולפעול עם יתר כוחות הביטחון להגנה ושמירה על ביטחונם ושלומם של כל אזרחי מדינת ישראל".
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
