
ראש עיריית חדרה: "המחבל עבר בין הזירות עם אופנוע. הוא תקף עם גרזן וסכין"
בהמשךלפיגוע הדקירה המזעזע שארע בחדרה לפני זמן קצר ראש עיריית חדרה ניר בן חיים סיפר על האירוע המחריד: "המחבל עבר בין הזירות עם אופנוע. הוא תקף עם גרזן וסכין".
בנוסף הוסיף ראש העיר: "זהו יום קשה עבור חדרה, אך גבורת התושבים שלנו שבלטו באירוע וסייעו בתפיסת המחבל מוכיחה את החשיבות שבערנות, שכן תוצאות הפיגוע יכלו להיות קשות בהרבה.
אני רוצה להודות לכל אחד ואחת על קור הרוח והתושייה. אנחנו עומדים בתקופה מורכבת, אך נעבור אותה יחד, חזקים ומלוכדים.
הנחיתי את כוחות הביטחון והשיטור העירוני לתגבר את הסיורים בכל רחבי העיר, והם פועלים בשיתוף פעולה מלא עם כוחות המשטרה על מנת להבטיח את ביטחון תושבי העיר.
תלמידי בתי הספר והגנים הוגנו היטב במהלך האירוע, והצוותים שלנו פרוסים כדי להמשיך לשמור על הסדר ועל תחושת הביטחון של כולנו. חדרה תמשיך לעמוד איתנה מול כל אתגר".
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
