
המשטרה פרסמה את סרטון מעצר התוקפת של בן גביר | צפו
בעקבות ניסיון לסלף את האמת ופרסומים שקריים שמסתובבים ברשת, המשטרה פרסמה את סרטון מצלמת הגוף שביצע את מעצר תוקפת השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר, בתאריך 6 ספטמבר 2024, בחוף הים בת"א.
מהמשטרה נמסר: "כפי שניתן לראות בסרטון, הנאשמת נמלטה למים ולא נשמעה להוראות השוטר למעלה מ-10 דקות, וזאת למרות בקשות של השוטר והכרזה של המציל במערכת הכריזה לצאת מהמים. בנוסף, ניתן לראות בסרטון כי הנאשמת לבושה בבגדים והטענה כי נחקרה בבגד ים הינה טענה שקרית ומופרכת. בניגוד לטענותיה, כל זכויותיה של הנאשמת נשמרו בקפידה במהלך המעצר.
במקום לקחת אחריות על מעשיה, הנאשמת מטילה דופי בעבודת השוטרים שעושים את עבודתם נאמנה ובמקצועיות הראויה לכל הערכה. ראוי היה לגנות בכל תוקף עבירה של תקיפת עובד ציבור. משטרת ישראל רואה בחומרה רבה פגיעה בנבחרי ציבור באשר הם, ותפעל כלפי כל מי שינסה לפגוע באנשי ציבור ובאזרחים בכלל, באופן שוויוני וללא משוא פנים".
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
