
השר בן גביר בזירת הפיגוע בחולון: "המלחמה היא לא רק מול איראן אלא כאן ברחובות"
לפני דקות ספורות השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר, הגיע לזירת הפיגוע בחולון יחד עם ראש עיריית חולון שי קינן.
השר בן גביר מסר הצהרה במקום האירוע ואמר: "אני משתתף בצער המשפחות, מאחל החלמה מלאה לפצועים. המלחמה שלנו היא לא רק מול איראן, אלא גם כאן ברחובות. בדיוק בשביל זה חימשנו את עם ישראל: יותר מ-150,000 רשיונות נשק בשמונת החודשים האחרונים, פתחנו מאות כיתות כוננות, חיזקנו את המשטרה, אנחנו גם פועלים בבתי הסוהר כדי להרתיע את אותם מחבלים.
אני חייב להגיד ישר כח גדול לשוטרים הגיבורים שחתרו למגע. יכל להיות כאן אסון הרבה יותר גדול, אבל השוטרים שלנו מנוסים, מלומדים - חתרו למגע, וניטרלו את המחבל. ואני רוצה להגיד לאזרחים: שאו נשק. לא סתם פתחנו עוד ועוד כיתות כוננות וחימשנו אותן. שאו נשק - זה מציל חיים".
חבר הקבינט המדיני ביטחוני, שר האוצר בצלאל סמוטריץ׳: "חייבים לזכור שוב ושוב, כמו בבוקר הקשה הזה, שהמלחמה שלנו היא מול מפלצות אדם שמסוגלות לרצוח בידיים זקנים וזקנות שהלכו כך סתם ברחוב, מלחמה של הרוע והאכזריות המוחלטים נגד הטוב המוחלט. והטוב חייב לנצח ולהשמיד את הרע, בלי לעצור דקה אחת קודם. ובע״ה כך יהיה.
תנחומים למשפחת הנרצחת הי״ד ורפואה שלמה לפצועים".
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
