
האולימפיאדה בצרפת | במטה לביטחון לאומי מזהירים: "ישנו פוטנציאל לפיגוע כנגד יהודים וישראלים"
שלושה ימים טרם הפתיחה הרשמית של האולימפיאדה בצרפת, במטה לביטחון לאומי מזהירים מאפשרות לביצוע מתקפות כנגד ישראלים ויהודים, מצד גורמי טרור שונים.
על פי הודעת המל"ל, לאחרונה בוצעו מספר מעצרים של פעילי טרור אשר תכננו, לטענת גורמי הביטחון המקומיים, לבצע פיגועים במהלך המשחקים האולימפיים:
- ב-25 באפריל פורסם כי נעצר צעיר בן 16, תומך "המדינה האסלאמית" אשר תכנן לבצע פיגוע במתווה חגורת נפץ במהלך המשחקים האולימפיים.
- ב-31 במאי פורסם כי נעצר פעיל "המדינה האסלאמית" (צעיר כבן 18, צ'צ'ני) אשר תכנן לבצע פיגוע במהלך המשחקים האולימפיים.
לפי שעה, אין החמרה באזהרת המסע ויש להזכיר כי על צרפת מוחלת אזהרת מסע ברמה 2 (איום מזדמן).
במל"ל ממליצים למגיעים לאירועים האולימפיים בצרפת, להוריד את יישומון פיקוד העורף, על מנת להתעדכן בהנחיות בזמן אמת.
קישור להורדת היישומון:
- משתמשי אייפון (Apple-iOS)
- משתמשי אנדרואיד (Android)
ניתן להתעדכן באתר המטה לביטחון לאומי בכלל אזהרות המסע ולשאלות ותשובות ניתן לפנות למטה לביטחון לאומי בטלפון 02-6667444.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
