מהם הסידורים האפשריים של מגשי אירוח לאירועים? - 0404
מהם הסידורים האפשריים של מגשי אירוח לאירועים? טייסטפולי - קייטרינג בטוב טעם

מהם הסידורים האפשריים של מגשי אירוח לאירועים?

 

מגשי אירוח לאירועים מיועדים בהגדרה להציע מגוון רחב של מנות בצורה מסודרת שעושה שכל לאורחים. המשמעות היא שאת מגשי האירוח ניתן לסדר על פי סוג המנה, סגנון קולינרי או סדר האכילה. קייטרינג מקצועי כדוגמת טייסטפולי, המתמחה בתחום של מגשי אירוח לאירועים ידע ליצור את השילוב של כל אלה, ולהציע מגשים המסודרים בצורה חכמה הן בהתאמה לסוג המנות והן בהתאם לסדר האכילה.

סידורים אלמנטריים לסוגים שונים של מגשי אירוח לאירועים

ככלל, מגשי אירוח לאירועים מסודרים בדרך כלל בהתאם לסוגי המנות המוגשות לשולחן:

  • מגש בשרים – מגש הבשרים יכלול את כל המנות הבשריות המוגשות באירוע, והכוונה היא למנות הבשר עצמן. במגשים אלה ישולבו תוספות נקודתיות ורטבים ייעודיים המתאימים לבשרים המוגשים בהם.
  • מגש סלטים – מגש סלטים יכלול את כל הסלטים המוגשים באירוע, כשלעיתים תתבצע הפרדה בין הסלטים החיים ובין הסלטים המבושלים, בהתאם לכמות הסלטים המוגשת. כמו כן, את המגשים ניתן לסדר עוד בהתאם לצבעים, טעמים, מרכיבים וכדומה.
  • מגש תוספות – מגש תוספות יכלול את התוספות המוגשות לאירוע, בצורת קערות דקורטיביות, אחת לכל תוספת. גם במקרה זה ניתן לסדר את המגשים בצורה חכמה בהתאם לסוגי התוספות, השלב באירוע בו הן מיועדות להיות מוגשות וכדומה.
  • מגש לחמים – מגש לחמים כולל לחמים פרוסים או שלמים, לחמניות, לחמים מלאים ולבנים, בגטים, חלות או כל סוג לחם אחר המוגש באירוע. הלחמים יסודרו בצורה דקורטיבית ויציעו פתרון מתאים לכל טעם.
  • מגש קינוחים – מגש הקינוחים יכלול את חבילת הקינוחים המוצעת לכל שולחן אורחים. במגש יסודרו הקינוחים בצורה דקורטיבית, עם הפרדה בין עוגות, פירות, משקות בריאות וכדומה.

מעבר למגשים אלה, ניתן לסדר עוד שורה ארוכה של מגשים, בהתאם לסוג הקייטרינג הנבחר לאירוע. כך למשל, ניתן לסדר גם מגשי אירוח לאירועים המיועדים לקייטרינג חלבי, כשעל מגש אחד תוגש פלטת גבינות וירקות טריים, על מגש אחר יוגשו קישים ובלינצ'סים, על מגש אחר יוגשו מאפי גבינה ובורקסים וכדומה.

גמישות רבה בסידור המגשים, לצד הנחיה וליווי קולינרי מקצועי

כאמור, סידור המגשים הוא עניין שפתוח לפרשנות ולהעדפות בעלי האירוע, אך חשוב מאוד שיתבצע בסיוע וליווי של חברת הקייטרינג המבצעת. אדם ללא העין המקצועית הנדרשת, עשוי להעדיף סידור שנראה נכון יותר מבחינה דקורטיבית, אך שגוי מבחינה קולינרית, וזה מה שקורה בדרך כלל כאשר המגשים מסודרים ללא סיוע של אנשי מקצוע. בחברת טייסטפולי תוכלו לקבל את כל הייעוץ הנדרש ואת כל הסיוע שדרוש לכם על מנת לסדר מגשי אירוח לאירועים בצורה הטובה והמתאימה ביותר לאירוע, לרבות תזמון הוצאת המגשים, סידור פנימי של המגשים, ריענון מגשים לאורך האירוע וכדומה

יוצרים תחושה קבועה של שפע

חברת טייסטפולי מציעה גם מגשי אירוח למשקאות, בהם מוגשים שילובים שונים של משקאות קלים ומשקאות חריפים, בירות, בריזרים, משקאות אנרגיה. המטרה הסופית של מגשי האירוח והחשיבה שמתבצעת סביבם, היא ליצור את תחושת השפע בקרב האורחים, תחושה שהכל זמין ויש מספיק אוכל ושתייה לכולם, שגם כאשר המגש מתרוקן, בתוך דקות ספורות יגיע מלצר וימלא אותם עם מנות חדשות ורעננות לרשות האורחים.