חשד להימצאות חיידק סלמונלה במוצר "בשר טחון קפוא ארוז" - 0404
חשד להימצאות חיידק סלמונלה במוצר "בשר טחון קפוא ארוז" Rocky Mountain Laboratories,NIAID,NIH

חשד להימצאות חיידק סלמונלה במוצר "בשר טחון קפוא ארוז"

חברת "ד.ל שירותי מזון סיני מ.ק 1997 בע”מ",  מודיעה כי בעקבות בדיקות עצמיות של החברה נתגלה חשד להימצאות חיידק סלמונלה במוצר הבא:

"מוצר בשר אחר טחון קפוא ארוז בתוספת תבלינים, נקניק תאילנדי, NAM SAUSAGE ,TONY MARKET". המגיע באריזות של בערך 200 גרם ליחידה.

תאריך ייצור: 25.04.17. תאריך אחרון לשימוש: 25.06.17

המוצר מיוצר על פי מתכון המיועד לקהל התאילנדים בארץ ויוצר בכמות כוללת של 225 יחידות לתאריך ייצור זה.

אף על פי שבישול יסודי של המוצר משמיד את החיידק, כמשנה זהירות אנו מבקשים מכל מי שיש בידו מהמוצר שלא לצרוך אותו ולהחזירו לחנות שבה הוא נקנה על מנת לקבל זיכוי או החלפה של המוצר .

החברה פועלת לאיסוף המוצר מהחנויות ומהלקוחות. לפרטים ניתן לפנות למשרדי החברה בטלפון: 08-6287808

מבזקיםלכל המבזקים