כך תציידו את המטבח במסעדה החדשה שלכם - 0404
+
כך תציידו את המטבח במסעדה החדשה שלכם יח"צ

כך תציידו את המטבח במסעדה החדשה שלכם

אם יש מקום אשר לו אנו דואגים במיוחד הוא המטבח. בין אם מדובר בבית ובין אם בית עסק, המטבח הוא חדר עבודה לכל דבר ועניין. זהו מקומם של כל הסירים, המחבתות ושאר כלי המטבח המשמשים אותנו לבישולים. זהו גם מקומם של התנורים, המקררים ושאר הפריטים אשר הופכים את האוכל שלנו לטעים ואיכותי. ולכן, חשוב לבחור חברה מקצועית המספקת את הציוד למטבח.

מציידים את המסעדות

כל בעל מסעדה יודע שלא קל לתחזק מסעדה. יש צורך לשמור על איכות המזון, להשגיח על מוצרים מזון שתוקפם עומד לפוג וכמובן לדאוג לעיצוב המסעדה ועיצובן של המנות. אך ציוד למסעדות כולל בראש ובראשונה תנורי חימום גדולים, מקררים חזקים או מדיחי כלים משוכללים שבהם אפשר לנקות את הכלים המלוכלכים במהירות לפני בואם של סועדים חדשים.

דואגים גם לבתי הקפה

ציוד לבתי קפה דומה לזה של המסעדות, רק שהוא עשוי לכלול פריטים מיוחדים המסייעים לבתי הקפה בהכנת המנות הייחודיות להם: מכונות קפה המכינות משקאות מיוחדים כמו שוקולטה, מכונות גלידה, בלנדרים להכנת שייקים טעימים או מכונות קרח.

הכול להכנת פיצה

לא משנה מה תעשו, לא תוכלו להכין פיצה טעימה ואיכותית כמו בפיצריה. סוד הפיצה טמון רבות באיכות הציוד. כדי להכין פיצה טעימה, יש צורך ברכישת ציוד לפיצריה שהופך את המאפה למעדן של ממש. בתור התחלה, זהו הציוד הדרוש לפיצריה:

מעבדים את הבצק – באמצעות כלי מטבח מיוחדים מרדדים ומעבדים את הבצק עד לקבלת הצורה הרצויה.

תנור אבן טאבון להכנת הפיצה – זהו התנור שבו מכינים את הפיצה. מדובר בתנור מאסיבי שיכול לפעול על גז או חשמל. המיוחד בתנור הוא שאבן מפרידה בין הלוחות של החימום, דבר היוצר את התנאים המיוחדים לאפייתה של הפיצה.

תנור תאים תנור זה הוא אופציה זולה וחסכונית יותר. היא מתאימה פחות לפיצריות ויותר למסעדות ובתי קפה המגישים בנוסף לפיצה גם מאכלים אחרים.

מקרר – לא ניתן לאפות את כל הבצקים ביום אחד. חשוב שיהיה מקרר איכותי לאחסון הבצקים.

ציוד למטבחים קונים בחברה מוכרת

ראינו כי ציוד למטבחים הכרחי להכנת מזון טעים בעל איכות בלתי מתפשרת. חברת קירוסקאי-פלבם מציעה ציוד מגוון לבתי עסק שונים הפועלים בתחום המזון: תנורים, מקררים, מכונות להכנת משקאות חמים ועוד.

הכתבה נכתבה בשיתוף פעולה עם מגזין עיצוב המטבח – קולינארט.