חגיגת קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי צלויות, קלמטה ומוצרלה - 0404
חגיגת קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי צלויות, קלמטה ומוצרלה אפיק גבאי

חגיגת קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי צלויות, קלמטה ומוצרלה

יום הפסטה העולמי, שנחגג ב-25 באוקטובר בכל שנה, הוא הזדמנות נפלאה להתענג על ארוחת פסטה מטריפה. המותג ברילה מפנק במתכון מנצח לכבוד החג האהוב על כולנו: קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי צלויות, קלמטה ומוצרלה.

חג יום הפסטה שמח!

המרכיבים:

1  חבילה (500 גרם) קונצילה ריגטה.

סלסילת עגבניות שרי בשלושה צבעים.

4 כפות שמן זית.

3 שיני שום חצויות.

מלח ופלפל גרוס.

1 כוס זיתי קלמטה מגולענים.

עלים קצוצים מ-6 גבעולי אורגנו.

1 מוצרלה פרסקה.

מעט פרמזן מגוררת.

 הוראות הכנה:

במחבת ברזל לוהטת צולים את עגבניות השרי עם שום ושמן זית עד שהן מזהיבות ומאבדות נפח. מוסיפים מלח ופלפל, זיתים ואורגנו ומערבבים. מורידים מהכיריים.

בסיר עם מי מלח רותחים מבשלים את הפסטה.

מוסיפים את הפסטה המבושלת עם מעט ממי הבישול למחבת עם העגבניות ומקפיצים יחד. מוסיפים קרעים של מוצרלה פרסקה ואם רוצים גם פרמזן ומגישים.

בתאבון!