דג אמנון על מצע פסטה תרד - ארוחת גורמה ב-15 דקות! - 0404
דג אמנון על מצע פסטה תרד – ארוחת גורמה ב-15 דקות! יובל כהן

דג אמנון על מצע פסטה תרד – ארוחת גורמה ב-15 דקות!

תמיד רציתם להכין ארוחת גורמה ולא ידעתם איך או שלא היה לכם זמן? הבעיה נפתרה! כך תכינו ארוחת גורמה מושלמת, משביעה ויפייפיה ב-15 דקות בלבד!

המצרכים (ל-2 מנות):
צרור עלי בזיליקום.
חופן עלי תרד טריים. 
כף שמן זית.
חצי חבילת ספגטי אסם. 
2 שקדים. 
2 נתחי פילה אמנון.

אופן ההכנה: 
מעמידים שני סירים עם מים חמים – האחד לפסטה והשני לתרד. בסיר פסטה שמים חצי כפית של שמן קנולה ורבע כפית מלח ומחכים שיתחמם עד לבעבוע. לאחר מכן מכניסים את הפסטה. באותו הזמן מרתיחים את עלי התרד עד להתרכחות, מוציאים ומקררים מעל כלי של מים עם קרח.

יחד עם כף שמן זית, שני שקדים, שום כתוש לתיבול וצרור בזיליקום, מכניסים את התרד למעבד מזון. מוסיפים: מלח, פלפל, שום גבישי ומעט כורכום (לצבע), רואים שנוצר נוזל ומפסיקים את הערבוב.

מוציאים את הפסטה מהמים החמים ובו זמנית מחממים על סיר שמן עם בצל חתוך ומוזגים את הרוטב. מחכים לחימום קל ומערבבבים עם הפסטה. בו זמנית לוקחים מחבת פסים ובעזרת שמן ספריי קנולה משמנים את המחבת. מניחים את הדג (בשני צדדיו) למשך כ-7 דקות עד להזהבה.

יובל כהן

יובל כהן