- גנץ עצר את המשאל למינוי השרים: דרש להוסיף את מינויו הקבוע לשר ...
- מה צפוי לנו בהמשך השבוע? | תחזית מזג האוויר המעודכנת
- כלא 4 וכלא 6 ייסגרו - בסיס כליאה צבאי חדש הוקם במחנה בית ליד
- יו"ר הכנסת: "יש להבטיח שמי שמרים יד על אישה יישא בעונש הכבד המ...
- ועדת הבחירות המרכזית: "בוחנים הצבת קלפיות בנתב"ג"
- החל מהיום: רק מחוסנים יוכלו להתנדב במשטרה
- כתב אישום יוגש נגד החשוד באונס בת ה-13 במלונית קורונה ביפו
- נשיא סוריה ורעייתו נדבקו בקורונה
- קצינים התפטרו מצבא לבנון ועשרות חיילים ברחו בשל מצוקה כלכלית
- שר הבריאות אדלשטיין: "אם יישמרו ההנחיות נוכל לחגוג את פסח יחד"

לזניה טורטייה – לאירוח מרשים, יפה וטעים
המותג מאסטר שף מציע למארחים מתכון לזניה מטריפה מטורטיות. מדובר במתכון שמצד אחד קל ומהיר להכנה ומצד שני במנה מפתיעה, יפה, חגיגית, מרשימה וכמובן טעימה.
מצרכים:
5 טורטיות מקמח חיטה מאסטר שף
1 קופסה עגבניות איטלקיות חתוכות דק מאסטר שף (400 גרם)
1 קופסה רסק עגבניות מאסטר שף
1/2 צרור עלי בזיליקום, חתוכים גס
1/2 כפית מלח
200 גרם גבינה צהובה, מגורדת דק
400 גרם גבינת ריקוטה
100 גרם גבינת פטה או בולגרית רכה
1 ביצה
אופן הכנה:
בקערה גדולה מערבבים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, בזיליקום ומלח.
בקערה גדולה נוספת מערבבים ריקוטה, גבינת פטה, ביצה ו-150 גרם גבינה צהובה.
מניחים בתבנית עגולה בקוטב 20 ס"מ טורטייה אחת ומעליה מורחים 1/5 מתערובת הגבינות.
מניחים מעל 1/5 מרוטב העגבניות ומורחים בעדינות.
חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות, הגבינות ורוטב העגבניות ומסיימים ברוטב עגבניות.
מפזרים מעל את יתרת הגבינה הצהובה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30-40 דקות. אם הלזניה מתחילה להשחים מעל אפשר לכסות ברדיד אלומיניום.
מניחים ללזניה להתקרר מעט ולטורטיות לספוג את הנוזלים לפני שפותחים ומגישים.
בתאבון…!!