آخر الأخبار
- החשש לחדירת כלי טיס בגליל העליון | אזעקות שווא
- בוטלה הכרעת הדין של הנהגת קרול פסלר | "ניסיון לחמוק ממשפט צדק"
- פנייה דחופה לשגריר צרפת: "תחזרו בכם מההחלטה להחזיר את המימון ל...
- בהכוונת שב"כ: נעצרו שני מחבלים שחשודים בירי לעבר עמדה צבאית
- לאחר האזעקות בגליל העליון | לפחות יירוט אחד בקרית שמונה
- רעידת אדמה בעוצמה 5.8 הורגשה ביוון
- אלו זמני כניסת ויציאת השבת פרשת צו | שבת שלום
- התקיפה בחלב: מחבל בכיר בארגון הטרור חיזבאללה חוסל
- צועדים עצמאות בדרך לחבל עזה | "ישנה התעוררות אדירה בציבור להצט...
- דיווח ערבי: כוחותינו חיסלו בכיר בחיזבאללה בתקיפת הרכב בלבנון
הדס ניצן
כזה עוד לא טעמתם: דג ברמונדי עם תוספת מפתיעה
נמאס לכם להכין דג בתיבול המוכר והקבוע? קבלו מתכון משודרג בדיוק בשבילכם של דג ברמונדי עטוף בעלי בננה.
מצרכים:
דג ברמונדי בינוני, מפולט
אננס בשל בינוני
עלי כפיר-ליים
שמן זית
פלפל שחור
מלח
שורש ג'ינג'ר
גבעולי למון גראס
עלי בננה
הוראות הכנה:
חותכים כל פילה ל 2-3 נתחים.
שוטפים את עלי הבננה ובעזרת מספרים או סכין מכינים יריעות בגודל פי 3 מגודל הדג.
מניחים את פילה הדג על עלה הבננה, יוצקים מעט שמן זית ובוזקים פלפל שחור ומלח
מניחים פרוסה דקה של ג'ינגר ומעליה מניחים עלה של כפיר-ליים.
דופקים מעט על גבעול הלמון גראס ומניחים על הדג.
מכסים בפרוסת אננס.
סוגרים את עלה הבננה ו"תופרים" אותו בעזרת קיסמי עץ דקים.
צולים 3-4 דקות מכל צד על הגריל.
הערות:
אם אין עלי בננה, אפשר לעטוף את הדג בנייר אפיה וסגור ברדיד אלומיניום.
הירשם
0 תגובות
מבזקיםלכל המבזקים
אתר 0404 מכבד את זכויות היוצרים ועושה מאמצים לאיתור בעלי הזכויות ביצירות הכלולות בכתבות. אם זיהית יצירה שאתה בעל הזכויות בה ואתה מעוניין להסירה מהכתבה, אנא פנה אלינו למייל: [email protected]
0
Would love your thoughts, please comment.x