כזה עוד לא טעמתם: דג ברמונדי עם תוספת מפתיעה - 0404
כזה עוד לא טעמתם: דג ברמונדי עם תוספת מפתיעה הדס ניצן

כזה עוד לא טעמתם: דג ברמונדי עם תוספת מפתיעה

נמאס לכם להכין דג בתיבול המוכר והקבוע? קבלו מתכון משודרג בדיוק בשבילכם של דג ברמונדי עטוף בעלי בננה.

מצרכים:

דג ברמונדי בינוני, מפולט

אננס בשל בינוני

עלי כפיר-ליים

שמן זית

פלפל שחור

מלח

שורש ג'ינג'ר

גבעולי למון גראס

עלי בננה

הדס ניצן

הוראות הכנה:

חותכים כל פילה ל 2-3 נתחים.

שוטפים את עלי הבננה ובעזרת מספרים או סכין מכינים יריעות בגודל פי 3 מגודל הדג.

מניחים את פילה הדג על עלה הבננה, יוצקים מעט שמן זית ובוזקים פלפל שחור ומלח

מניחים פרוסה דקה של ג'ינגר ומעליה מניחים עלה של כפיר-ליים.

דופקים מעט על גבעול הלמון גראס ומניחים על הדג.

מכסים בפרוסת אננס.

סוגרים את עלה הבננה ו"תופרים" אותו בעזרת קיסמי עץ דקים.

צולים 3-4 דקות מכל צד על הגריל.

הדס ניצן

הערות:

אם אין עלי בננה, אפשר לעטוף את הדג בנייר אפיה וסגור ברדיד אלומיניום.