כזה עוד לא טעמתם: דג ברמונדי עם תוספת מפתיעה - 0404
כזה עוד לא טעמתם: דג ברמונדי עם תוספת מפתיעה הדס ניצן

כזה עוד לא טעמתם: דג ברמונדי עם תוספת מפתיעה

נמאס לכם להכין דג בתיבול המוכר והקבוע? קבלו מתכון משודרג בדיוק בשבילכם של דג ברמונדי עטוף בעלי בננה.

מצרכים:

דג ברמונדי בינוני, מפולט

אננס בשל בינוני

עלי כפיר-ליים

שמן זית

פלפל שחור

מלח

שורש ג'ינג'ר

גבעולי למון גראס

עלי בננה

הדס ניצן

הוראות הכנה:

חותכים כל פילה ל 2-3 נתחים.

שוטפים את עלי הבננה ובעזרת מספרים או סכין מכינים יריעות בגודל פי 3 מגודל הדג.

מניחים את פילה הדג על עלה הבננה, יוצקים מעט שמן זית ובוזקים פלפל שחור ומלח

מניחים פרוסה דקה של ג'ינגר ומעליה מניחים עלה של כפיר-ליים.

דופקים מעט על גבעול הלמון גראס ומניחים על הדג.

מכסים בפרוסת אננס.

סוגרים את עלה הבננה ו"תופרים" אותו בעזרת קיסמי עץ דקים.

צולים 3-4 דקות מכל צד על הגריל.

הדס ניצן

הערות:

אם אין עלי בננה, אפשר לעטוף את הדג בנייר אפיה וסגור ברדיד אלומיניום.

 

מבזקיםלכל המבזקים

אתר 0404 מכבד את זכויות היוצרים ועושה מאמצים לאיתור בעלי הזכויות ביצירות הכלולות בכתבות. אם זיהית יצירה שאתה בעל הזכויות בה ואתה מעוניין להסירה מהכתבה, אנא פנה אלינו למייל: [email protected]