מתכון עשיר ומפנק - בראוניז משויש עם שוקולד וגבינה - 0404
מתכון עשיר ומפנק – בראוניז משויש עם שוקולד וגבינה

מתכון עשיר ומפנק – בראוניז משויש עם שוקולד וגבינה

חברת כרמית מציעה מתכון עשיר ומפנק  – בראוניז משויש עם שוקולד וגבינה.
אביזרים:

תבנית בגודל של  22 23 X, מזלג, נייר אפייה, מטרפה ידנית, קעריות לערבוב.

מצרכים:

180 גרם חמאה 

3 טבלאות שוקולד מריר אגו 60% מוצקי קקאו (250 גר)

חצי כוס סוכר

קורט מלח

3 ביצים

2/3 כוס של קמח לבן

4 כפות מלאות קקאו משובח

כפית תמצית וניל

מצרכים לחלק של הגבינה:

250 גרם גבינת ריקוטה

1 ביצה

2 כפות קורנפלור

3 כפות סוכר

2 טבלאות שוקולד לבן אגו (170 גר)

4 כפות חלב

אופן ההכנה:

ממיסים יחד בפולסים קצרים במיקרוגל  שוקולד מריר, סוכר וחמאה, מערבבים היטב בעזרת מטרפה,  מוסיפים את הווניל והמלח ואת הביצים אחת אחת ובמהירות, לאחר מכן מבליעים לתוך התערובת את הקמח והקקאו .

ממיסים בקערה נפרדת את השוקולד הלבן ואת החלב עד להומוגניות.

בקערה נוספת טורפים יחד את הריקוטה, הביצה, הקורנפלור והסוכר, מקפלים לתוך התערובת את השוקולד הלבן המומס. משמנים קלות תבנית- רצוי לרפד בנייר אפייה, מעבירים את הבלילה הכהה לתבנית שופכים מעליה את בלילת הגבינה ובעזרת מזלג יוצרים מראה משוייש בין השניים.

אופים בחום של 170 מעלות, כחצי שעה- לא יותר, מצננים ואז מגישים כקוביות.