- במשרד החוץ מגיבים לבית הדין בהאג: "ישראל לא מטילה מגבלות על הכ...
- ילד בן 10 נפצע קשה מפגיעת רכב בבני ברק
- דיווח בעזה: 12 מחוסלים בתקיפת מבנה בצפון רפיח
- רפאל אנגל מונה למנכ"ל המשרד לביטחון לאומי
- מספר רכבים ניזוקו מאבנים שהשליכו לעברם מחבלים בשומרון
- בניגוד לפרסומים: הקבינט המדיני-ביטחוני מתכנס כעת
- תינוק כבן חודשיים נפל באוטובוס בת"א - מצבו בינוני
- בן גביר משיב ליועמ"שית: מתנהלת כיו"ר האופוזיציה בפועל, נגיש הצ...
- דגל התורה: ״נשאל את גדולי התורה כיצד לנהוג פוליטית לאור הפגיעה...
- דובר צה"ל: ראא'ד ת'אבת, בכיר חמאס, חוסל במהלך הפעילות בשיפא; נ...
סלמון אפוי בשום ודבש – כל מה שצריך בשביל מנה מושלמת
הוא טעים, עשיר בויטמינים וברזל, עסיסי, משביע, וכמעט נטול שומן! ההכנה שלו מהירה ופשוטה אך קל מאד להרוס אותו.
כל מה שצריך בשביל מנת דג מושלמת – נתח מובחר טרי, ומינימום התעסקות/אפיה.
המצרכים:
8 מנות סלמון טרי נקיות מעצמות.
3 שיני שום קצוצות דק.
1/2 כוס שמן זית.
כפית שמיר קצוץ דק.
2 כפות דבש.
1/2 כפית פפריקה מתוקה.
מלח גס.
פלפל גרוס.
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה – שמן, שום, שמיר, דבש ופפריקה.
2. מורחים את התערובת על הדגים ומעסים אותם בעדינות.
3. מכסים ומכניסים למקרר במשך שעה לפחות לספיגת טעמים.
4. מחממים תנור ל-250 מעלות או לחום הגבוה ביותר.
5. מפזרים על הדגים מלח גס ופלפל גרוס.
6. מכניסים לאפיה ללא כיסוי 5-10 דקות בלבד! (מינימום אפיה כדי שלא יתייבש, תלוי בעובי הנתח וחום התנור).
מומלץ להגיש לצד ציפס.
הודיה שאלתיאל קונדיטורית ומעצבת ברים. בעלת קייטרינג חלבי ובשרי. אינסטגרם: Hodaya1865.