סלמון אפוי בשום ודבש - כל מה שצריך בשביל מנה מושלמת - 0404
סלמון אפוי בשום ודבש – כל מה שצריך בשביל מנה מושלמת הודיה שאלתיאל

סלמון אפוי בשום ודבש – כל מה שצריך בשביל מנה מושלמת

הוא טעים, עשיר בויטמינים וברזל, עסיסי, משביע, וכמעט נטול שומן! ההכנה שלו מהירה ופשוטה אך קל מאד להרוס אותו.
כל מה שצריך בשביל מנת דג מושלמת – נתח מובחר טרי, ומינימום התעסקות/אפיה.

המצרכים:
8 מנות סלמון טרי נקיות מעצמות.
3 שיני שום קצוצות דק.
1/2 כוס שמן זית.
כפית שמיר קצוץ דק.
2 כפות דבש.
1/2 כפית פפריקה מתוקה.
מלח גס.
פלפל גרוס.

אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה – שמן, שום, שמיר, דבש ופפריקה.
2. מורחים את התערובת על הדגים ומעסים אותם בעדינות.
3. מכסים ומכניסים למקרר במשך שעה לפחות לספיגת טעמים.
4. מחממים תנור ל-250 מעלות או לחום הגבוה ביותר.
5. מפזרים על הדגים מלח גס ופלפל גרוס.
6. מכניסים לאפיה ללא כיסוי 5-10 דקות בלבד! (מינימום אפיה כדי שלא יתייבש, תלוי בעובי הנתח וחום התנור).

מומלץ להגיש לצד ציפס.

הודיה שאלתיאל

הודיה שאלתיאל קונדיטורית ומעצבת ברים. בעלת קייטרינג חלבי ובשרי. אינסטגרם: Hodaya1865.

הירשם
התראה על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
אתר 0404 מכבד את זכויות היוצרים ועושה מאמצים לאיתור בעלי הזכויות ביצירות הכלולות בכתבות. אם זיהית יצירה שאתה בעל הזכויות בה ואתה מעוניין להסירה מהכתבה, אנא פנה אלינו למייל: [email protected]
4
0
Would love your thoughts, please comment.x