מיוחד לשבועות: רביולי מפנק ועשיר בטעמים - רביולי עם שומר צלוי, גבינת עיזים וארוגולה - 0404
מיוחד לשבועות: רביולי מפנק ועשיר בטעמים – רביולי עם שומר צלוי, גבינת עיזים וארוגולה אסף אמברם

מיוחד לשבועות: רביולי מפנק ועשיר בטעמים – רביולי עם שומר צלוי, גבינת עיזים וארוגולה

לקראת חג השבועות חברת ישרקו, יבואנית פסטה פרימיום סורג'יטל מאיטליה, מנדבת מתכון מפנק – רביולי עם שומר צלוי, גבינת עיזים וארוגולה. טעמי האניס של השומר, המרירות העדינה של הארוגולה הטרייה והמתקתקות המעודנת של הרביולי ושל גבינת העיזים מתחברים למנה אלגנטית בעלת טעמים מאוזנים.  

המצרכים ל-2-4 מנות:

1 חבילה (500 גרם) רביולי גבינה ועשבי תיבול SURGITAL.

3 ראשי שומר נקיים ופרוסים לאורכם דק ככל האפשר  .

7-6 כפות שמן זית.

מלח ופלפל שחור גרוס.

4 שיני שום קצוצות.

צרור קטן של עלי בזיליקום קרועים.

להגשה:

150 גרם גבינת בושה עיזים.

צרור קטן ארוגולה.

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.

מפזרים פרוסות שומר בתבנית בשכבה אחת, מזלפים 3-4 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור.

צולים במשך כ-25 דקות עד שהשומר מתרכך ומזהיב בקצוות.

בינתיים מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן.

מחממים מחבת רחבה עם 2-3 כפות שמן זית ומטגנים שום כדקה עד שעולה ניחוח.

מעבירים את הרביולי למחבת בעזרת כף מחוררת ומנענעים בעדינות עד שהרביולי מצופים שמן. מוסיפים את פרוסות השומר הצלויות ובזיליקום ומקפיצים עוד דקה.

מעבירים לצלחת הגשה, מפוררים מעל גבינת עיזים, מפזרים ארוגולה ומגישים חם.

אסף אמברם