آخر الأخبار
- שר הביטחון גלנט: "נרחיב את המערכה בצפון - רודפים אחרי חיזבאללה...
- שר הביטחון והרמטכ"ל החליטו שלא לקיים את מטס חיל האוויר והמשט ב...
- שב"חים ומחבל עם סרט חמאס: 11 עצורים בתפילות הרמדאן
- לשכת רה"מ: נתניהו אישר לראש המוסד לצאת בימים הקרובים עם משלחתו...
- בצה"ל מאשרים: סגן מפקד יחידת הרקטות של חיזבאללה חוסל בדרום לבנ...
- שתי רקטות שוגרו לעבר בירנית שבגליל | כוחותינו תקפו את מקור היר...
- במיליוני שקלים: הקרן לידידות רכשה רכבים ממוגני ירי ליישובי גבו...
- הירי לצפון נמשך | עדכונים שוטפים
- החשש לחדירת כלי טיס בגליל העליון | אזעקות שווא
- בוטלה הכרעת הדין של הנהגת קרול פסלר | "ניסיון לחמוק ממשפט צדק"
יח"צ ברילה
הכנת חריימה כשר לפסח ב-15 דקות
ההכנות לפסח מקשות גם כך על הכנת החג. קבלו מתכון פשוט, קל ומהיר למנת חריימה טעימה וכשרה לפסח ב – 15 דקות בלבד!
אחד המתכונים הבודדים שבהם זמן ההכנה משתווה לזמן האכילה שלהם.
המצרכים:
4 דגי ים כ 250-300 גרם כל אחד או דגים פרוסים לעובי של 3 ס"מ (או רק פילה נקי אם יש ילדים).
צנצנת (400 גרם) רוטב ארביאטה של ברילה.
2 שיני שום כתושות.
מעט טימין טרי.
מלח ופלפל שחור גרוסים.
אופן ההכנה:
-
מחממים תנור ל-170 מעלות.
-
מניחים את הדגים בתבנית חסינת אש.
-
יוצקים מעל רוטב ארביאטה של ברילה. מוסיפים את שיני השום הכתושות ומלח ופלפל לפי הטעם. אפשר להוסיף פלפל חריף טרי לכל מי שהמתכון לא מספיק חריף.
-
אופים כחצי שעה בתנור מחומם מראש לחום בינוני.
-
מוציאים מהתנור, מפזרים מעט עלי טימין טריים מעל, ומגישים. ניתן להגיש לצד קוביות תפוחי אדמה בתנור או סלט עלים ירוקים.
הירשם
0 תגובות
מבזקיםלכל המבזקים
אתר 0404 מכבד את זכויות היוצרים ועושה מאמצים לאיתור בעלי הזכויות ביצירות הכלולות בכתבות. אם זיהית יצירה שאתה בעל הזכויות בה ואתה מעוניין להסירה מהכתבה, אנא פנה אלינו למייל: [email protected]