آخر الأخبار
- שבת שלום עם ישראל היקר | בעזרת ה׳ ננצח
- הותר לפרסום: רס״ל אלון קודריאשוב, לוחם ביחידת אגוז, נפל בקרבות...
- רוכב אופנוע נפצע קשה בתאונת דרכים ברחובות
- שר הביטחון גלנט: "נרחיב את המערכה בצפון - רודפים אחרי חיזבאללה...
- שר הביטחון והרמטכ"ל החליטו שלא לקיים את מטס חיל האוויר והמשט ב...
- שב"חים ומחבל עם סרט חמאס: 11 עצורים בתפילות הרמדאן
- לשכת רה"מ: נתניהו אישר לראש המוסד לצאת בימים הקרובים עם משלחתו...
- בצה"ל מאשרים: סגן מפקד יחידת הרקטות של חיזבאללה חוסל בדרום לבנ...
- שתי רקטות שוגרו לעבר בירנית שבגליל | כוחותינו תקפו את מקור היר...
- במיליוני שקלים: הקרן לידידות רכשה רכבים ממוגני ירי ליישובי גבו...
pixabay
פיצה איטלקית ביתית להכנה בקלות ובמהירות
מי לא אוהב פיצה? קבלו מתכון קליל לפיצה איטלקית, המאכל האיטלקי שכבש את עולמם של המבוגרים והילדים מגיע לשיאו כאשר הוא יוצא חם וטרי מהתנור הביתי. כמובן שניתן להכין ביחד עם הילדים לתוספת ערך מוסף לערב חוויתי.
המצרכים:
קילו קמח.
שש כפות שמן זית.
שקית שמרים יבשים.
כף שטוחה סוכר חום.
כפית מלח.
2 כוסות מים פושרים.
לרוטב:
שש עגבניות בשלות.
בצל גדול.
2 שיני שום.
מלח.
סוכר.
זעתר.
שמן זית.
אופן ההכנה:
לשים את כל מרכיבי הבצק ומתפיחים עד הכפלת נפח.
בינתיים טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב ומבשלים על אש קטנה.
מחלקים לשלושה כדורים, מרדדים, מורחים רוטב, גבינה, זיתים, פטריות, אננס, עגבניות או כל תוספת אחרת.
אופים על 240 מעלות עד השחמה.
שף אורי ארנולד, מסעדת סופלקי בנתניה, סדנאות וקייטרינג.
הירשם
0 תגובות
מבזקיםלכל המבזקים
אתר 0404 מכבד את זכויות היוצרים ועושה מאמצים לאיתור בעלי הזכויות ביצירות הכלולות בכתבות. אם זיהית יצירה שאתה בעל הזכויות בה ואתה מעוניין להסירה מהכתבה, אנא פנה אלינו למייל: [email protected]