פיצה איטלקית ביתית להכנה בקלות ובמהירות - 0404
פיצה איטלקית ביתית להכנה בקלות ובמהירות pixabay

פיצה איטלקית ביתית להכנה בקלות ובמהירות

מי לא אוהב פיצה? קבלו מתכון קליל לפיצה איטלקית, המאכל האיטלקי שכבש את עולמם של המבוגרים והילדים מגיע לשיאו כאשר הוא יוצא חם וטרי מהתנור הביתי. כמובן שניתן להכין ביחד עם הילדים לתוספת ערך מוסף לערב חוויתי.
  
המצרכים:
 
קילו קמח.
שש כפות שמן זית.
שקית שמרים יבשים.
כף שטוחה סוכר חום.
כפית מלח.
2 כוסות מים פושרים.
 
לרוטב:
 
שש עגבניות בשלות.
בצל גדול.
2 שיני שום.
מלח.
סוכר.
זעתר.
שמן זית.
 
אופן ההכנה:
 
לשים את כל מרכיבי הבצק ומתפיחים עד הכפלת נפח.
בינתיים טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב ומבשלים על אש קטנה.
מחלקים לשלושה כדורים, מרדדים, מורחים רוטב, גבינה, זיתים, פטריות, אננס, עגבניות או כל תוספת אחרת.
אופים על 240 מעלות עד השחמה.
 

pixabay

 

שף אורי ארנולד, מסעדת סופלקי בנתניה, סדנאות וקייטרינג.